Τραγωδία στη Χαλκιδική: Ο εισαγγελέας ζήτησε πραγματογνωμοσύνη στην κατασκήνωση...

Nonews-NEWS.com



Τραγωδία στη Χαλκιδική: Ο εισαγγελέας ζήτησε πραγματογνωμοσύνη στην κατασκήνωση...
http://www.nonews-news.com/2024/08/blog-post_288.html
Aug 14th 2024, 15:45



Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις μετά τον θάνατο του οκτάχρονου κοριτσιού σε πισίνα κατασκήνωσης, στην Κρυοπηγή Χαλκιδικής...Σύμφωνα με πληροφορίες εκτός από τη σύλληψη της ομαδάρχισσας και του αρχηγού της κατασκήνωσης, η Ελληνική Αστυνομία αναζητεί και τον νόμιμο εκπρόσωπο ώστε να του περάσει χειροπέδες στο πλαίσιο του αυτοφώρου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ThessToday.gr ο εισαγγελέας έχει διατάξει πραγματογνωμοσύνη στην πισίνα της κατασκήνωσης, στον χώρο δηλαδή όπου το παιδί εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του.

Θέλει να διαπιστώσει εάν είναι κατάλληλες οι συνθήκες για την ασφάλεια και τη φύλαξη παιδιών, ενώ ίδιο έλεγχο έχει διατάξει και συνολικά στην κατασκήνωση, καθώς εάν εντοπιστούν παραλείψεις, ενδέχεται ακόμη και το σφράγισμά της.

Μετά την 19χρονη ομαδάρχισσα αφέθηκε ελεύθερος και ο 34χρονος αρχηγός της κατασκήνωσης, ο οποίος κατηγορείται και αυτός για ανθρωποκτονία εξ' αμελείας.

Παρόλα αυτά οι Αρχές στο πλαίσιο του αυτοφώρου ψάχνουν να εντοπίσουν και να περάσουν χειροπέδες και στον νόμιμο εκπρόσωπο της κατασκήνωσης, ο οποίος είναι κάτοικος Αθηνών και ηλικίας 72 ετών...




You are receiving this email because you subscribed to this feed at https://blogtrottr.com

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe here:
https://blogtrottr.com/unsubscribe/nfz/GMxWxp
Σχόλια