Τι άλλο θα ακούσουμε...

Nonews-NEWS.com



Τι άλλο θα ακούσουμε...
http://www.nonews-news.com/2024/08/blog-post_682.html
Aug 8th 2024, 12:00


1.Τον χορό τον άνοιξε, ποιος άλλος, ο Πορτοσάλτε. Συνέστησε ανερυθρίαστα στους Έλληνες να μην πηγαίνουν διακοπές  τον Αύγουστο προκειμένου να διευκολυνθούν οι τουρίστες.

2. Τη σκυτάλη πήρε η Τοπική Κοινότητα της Θήρας η οποία κάλεσε τους κατοίκους του νησιού να περιορίσουν τις μετακινήσεις τους εξαιτίας του μεγάλου αριθμού τουριστών από τα κρουαζιερόπλοια.

3. Ακολούθησε η Βούλτεψη που με τον γνωστό υστερικό τρόπο της προτείνει στους Έλληνες να μην πηγαίνουν διακοπές στα νησιά αλλά στα χωριά τους.

Μήπως να έβγαινε περιπολία και η αστυνομία να μαζεύει τους «απείθαρχους» που θέλουν, οι «άθλιοι», να πηγαίνουν διακοπές ή απλώς να κάνουν έναν περίπατο;

Όλο αυτό λέγεται υποτέλεια. Οσφυοκαμψία. Εθελοδουλία. Καμία ντροπή για τους ταγούς του έθνους που έχουν οικοδομήσει ένα σαθρό οικονομικό μοντέλο στηριγμένο στον υπερτουρισμό ενώ ταυτόχρονα ουδόλως ενδιαφέρονται για την αποβιομηχάνιση της χώρας. Παλιά λέγαμε για τους ευρωλιγούρηδες, τώρα μάλλον πρέπει να μιλήσουμε για τους τουριστολιγούρηδες.

Όχι μόνο χώρα γκαρσονιών αλλά και χώρα με τους ίδιους της τους πολίτες ανήμπορους να κάνουν διακοπές λόγω οικονομικής δυσπραγίας.  

Προσφάτως και με προτροπές που θα μας ωθήσουν να φωνάξουμε το «Ελλάς Ελλήνων Φυλακισμένων»...Bασίλης Λιόσης- Εφ.Συν.




You are receiving this email because you subscribed to this feed at https://blogtrottr.com

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe here:
https://blogtrottr.com/unsubscribe/nfz/GMxWxp
Σχόλια