Τι χρήματα έβγαζαν οι νέοι ευρωβουλευτές πριν εκλεγούν – Οι δηλώσεις Γιώργου Αυτιά και Ελεωνόρας Μελέτη

zoornalistas.com

Περιήγηση στον ζωολογικό κήπο των media, της ενημέρωσης και της (μικρο)πολιτικής

Τι χρήματα έβγαζαν οι νέοι ευρωβουλευτές πριν εκλεγούν – Οι δηλώσεις Γιώργου Αυτιά και Ελεωνόρας Μελέτη
https://www.zoornalistas.com/2024/08/blog-post_828.html
Aug 22nd 2024, 01:16


Τα χρήματα που έλαβαν από επαγγελματικές δραστηριότητες τα τελευταία τρία χρόνια, πριν την ανάληψη των καθηκόντων τους στο Ευρωκοινοβούλιο, γνωστοποίησαν με υπεύθυνες δηλώσεις που υπέγραψαν όλοι οι νέοι ευρωβουλευτές.
Ενδιαφέρον έχουν οι περιπτώσεις δύο ανθρώπων των μίντια οι οποίοι δεν είχαν μέχρι πρότινος καμία σχέση με την πολιτική: του Γιώργου Αυτιά, της Ελεωνόρας Μελέτη. Και οι δύο εργάζονταν ως δημοσιογράφοι – παρουσιαστές στον ΣΚΑΪ και στο Mega, αντίστοιχα, .
Δείτε αναλυτικά τα χρήματα που έπαιρναν:
Ο Γιώργος Αυτιάς, για του οποίου τον μισθό έχουν ακουστεί και γραφτεί πολλά, έπαιρνε στον ΣΚΑΪ το ποσό των 11.000 μηνιαίως κι άλλα 50 ευρώ την ώρα από το ΙΕΚ Όμηρος, στο οποίο εργαζόταν ως καθηγητής σε τμήματα δημοσιογραφίας.Η Ελεωνόρα Μελέτη έπαινε από το Mega 16.000 ευρώ τον μήνα, ενώ δήλωσε επίσης 38.500 ευρώ έσοδα από συγγραφή βιβλίου κι άλλα 130.000 ευρώ από συμμετοχή σε προωθητικές ενέργειες σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης (από το 2021 έως τον Ιούνιο του 2024)- περισσότερα στο κείμενο του Μανώλη Καλουδά στο ieidiseis (ΕΔΩ) 



You are receiving this email because you subscribed to this feed at https://blogtrottr.com

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe here:
https://blogtrottr.com/unsubscribe/nfz/FfCjQp
Σχόλια