Η επικείμενη αποχώρηση Ζούλα και η αβεβαιότητα στα υψηλά κλιμάκια...

Nonews-NEWS.com



Η επικείμενη αποχώρηση Ζούλα και η αβεβαιότητα στα υψηλά κλιμάκια...
http://www.nonews-news.com/2024/08/blog-post_891.html
Aug 28th 2024, 16:00



Αβεβαιότητα και ανησυχία επικρατεί στο Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ, ιδίως στα υψηλά κλιμάκια, καθώς ένα καθεστώς πέντε χρόνων υπό την απόλυτη εξουσία του προέδρου Κωνσταντίνου Ζούλα βαίνει προς το τέλος του αν όχι στην ανατροπή του...Η Κατερίνα Κασκανιώτη, προσωρινή διευθύνουσα σύμβουλος της ΕΡΤ, η οποία θεωρείται βέβαιο ότι θα πάρει τη θέση για τα επόμενα πέντε χρόνια (στο τέλος Δεκεμβρίου, οπότε και λήγει η προσωρινή θητεία της), φάνηκε να δείχνει τις προθέσεις της, με την απόφαση της να διορίσει τον αθλητικογράφο και πρόεδρο του ΠΣΑΤ Β. Ιωάννου «σύμβουλο επί θεμάτων αθλητικού περιεχομένου», ο οποίος θα «εισηγείται και υποβάλλει προτάσεις στην Διευθύνουσα Σύμβουλο». Την ίδια ώρα που το αθλητικό τμήμα της ΕΡΤ μετράει δεκάδες αθλητικούς συντάκτες, ορισμένοι από τους οποίους ήταν ιδιαιτέρως αγαπητοί στο προηγούμενο καθεστώς.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η Κ. Κασκανιώτη προτίθεται, την ερχόμενη εβδομάδα να δημοσιεύσει πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τις θέσεις των πέντε Γενικών Διευθυντών, η θητεία των οποίων έχει λήξει, αν και υπάρχει η δυνατότητα να ανανεωθεί η θητεία των σημερινών γενικών διευθυντών. Πρόκειται για τις θέσεις Γενικών Διευθυντών Ενημέρωσης (σήμερα ο Φώτης Καφαράκης), Προγράμματος (Κων. Παπαβασιλείου), Marketing και Εμπορικής Εκμετάλλευσης, (Θεοδώρα Μπάκα), Τεχνολογίας και Λειτουργίας Μέσων (Ι. Βουγιουκλάκης), ΔΔιοικητικών και Οικονομικών Υπηρεσιών (Ευάγγελος Λουριδάς). Η θητεία του Γενικού διευθυντή της ΕΡΤ3 Φίλιου Στάγκου λήγει στο τέλος του έτους.

Η πρόθεση αυτή της διευθύνουσας έχει θορυβήσει όλο το δίκτυο των υψηλόβαθμων και μεσαίων στελεχών της περιόδου της 5ετίας του Κωνστ. Ζούλα, οι οποίοι έτυχαν της εύνοιας του συστήματος, με θέσεις προβολής, με υψηλές απολαβές και μπόνους, σε βάρος μάλιστα των υπόλοιπων εργαζομένων της ΕΡΤ, οι αμοιβές των οποίων παραμένουν στάσιμες επί χρόνια.

Μια φουρνιά στελεχών που υπολογίζονται σε 300 ή και περισσότερα άτομα, βρίσκονται σε επισφάλεια, όσο το πεδίο γίνεται ρευστό και η νέα σελίδα μπορεί να τους αφαιρέσει προνόμια και οφέλη που είχαν κερδίσει με το προηγούμενο καθεστώς... ΑΥΓΗ




You are receiving this email because you subscribed to this feed at https://blogtrottr.com

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe here:
https://blogtrottr.com/unsubscribe/nfz/GMxWxp
Σχόλια