Προγραμματιστές καταγγέλλουν την αδικαιολόγητη κατάργηση του λογαριασμού τους από την Apple

secnews.gr

IT Security News, Gadgets, Tweaks for Geeks and More

Προγραμματιστές καταγγέλλουν την αδικαιολόγητη κατάργηση του λογαριασμού τους από την Apple
https://www.secnews.gr/614574/programmatistes-kataggeloun-thn-adikaiologhth-katarghsh-tou-logariasmou-tous-apo-thn-apple/
Aug 27th 2024, 14:46

Δύο προγραμματιστές αναφέρουν ότι οι λογαριασμοί τους τερματίστηκαν, παρά την τήρηση των κανόνων της Apple.







Εν τω μεταξύ, η Apple κατηγορεί τους λογαριασμούς ότι είναι «ανέντιμοι και περιέχουν δραστηριότητες απάτης». Δύο προγραμματιστές από την εταιρεία App Stun Digital Solutions, η οποία αναπτύσσει εφαρμογές για iOS και iPadOS, είδαν τους λογαριασμούς τους να καταργούνται λόγω μιας εφαρμογής που επιτρέπει στους χρήστες να αλλάζουν προσόψεις στο Apple Watch.



Διαβάστε επίσης: Το Apple Watch του Sean Elliott ανίχνευσε ακανόνιστο καρδιακό παλμό



«Πριν από έναν μήνα, η Apple εντόπισε ένα πρόβλημα με την εφαρμογή μας και μας ζήτησε να συμμορφωθούμε με τις οδηγίες της. Απαντήσαμε με διαφάνεια και συνεργαστήκαμε με την Apple για να διασφαλίσουμε ότι η εφαρμογή μας δεν παραβιάζει κανέναν κανόνα», δήλωσε ο προγραμματιστής Batukan Karababa σε ανάρτησή του στο X.



«Ωστόσο, καθώς η διαδικασία προχωρούσε, παρατηρήσαμεμε ότι άρχισαν να απορρίπτονται ζητήματα που πιστεύαμε ότι είχαμε ήδη λύσει σε προηγούμενες υποβολές». Σύμφωνα με την ανάρτησή τους, κάθε φορά που η Apple απέρριπτε τη λύση τους, οι προγραμματιστές παρουσίαζαν μια διαφορετική προσέγγιση.



Μετά από την τρίτη απόρριψη, οι λογαριασμοί τους τερματίστηκαν. Σε μια ειδοποίηση τερματισμού που τους κοινοποιήθηκε, η Apple ισχυρίζεται ότι οι λογαριασμοί χρησιμοποιήθηκαν για «ανέντιμη ή επικίνδυνη δραστηριότητα».



«Παρά τις προσπάθειές μας να συμμορφωθούμε, η απόφαση για τον τερματισμό του λογαριασμού μας είναι υπερβολικά αυστηρή, ειδικά δεδομένου ότι τα ζητήματα προήλθαν από επαναλαμβανόμενες απορρίψεις και όχι από οποιαδήποτε σκόπιμη παραβίαση», αναφέρει η ανάρτηση, απευθύνοντας έκκληση στην Apple να επανεξετάσει τον τερματισμό.



Δείτε περισσότερα: Αυτή η θήκη μετατρέπει το Apple Watch σας σε ένα μικροσκοπικό iPod



Το website των προγραμματιστών αναφέρει ότι, μέσα σε τρία χρόνια, η εταιρεία έχει αναπτύξει πάνω από 50 εφαρμογές, οι οποίες έχουν κατεβεί οκτώ εκατομμύρια φορές. Ανάμεσα σε αυτές τις εφαρμογές περιλαμβάνεται μια εφαρμογή iPhone για την εγγραφή και αποθήκευση τηλεφωνικών κλήσεων, μια εφαρμογή για iPad που διορθώνει θολές εικόνες και μια ακόμη εφαρμογή iPad για την εναλλαγή προσόψεων ρολογιού.



Προβλήματα Apple Watch



Σε ένα ξεχωριστό website που δημιουργήθηκε για να εξηγήσει τη διαδικασία τερματισμού, οι προγραμματιστές παραθέτουν λεπτομερώς τα ακριβή βήματα που ακολούθησαν και τις απαντήσεις που έλαβαν από την Apple.



Το πρόβλημα προήλθε από μια εφαρμογή για τις προσόψεις του Apple Watch. Συγκεκριμένα, δημιούργησαν μια καρτέλα με τίτλο "Custom Animation", που επιτρέπει στους χρήστες να επιλέγουν τη δική τους πρόσοψη για το Apple Watch.



«Δημιουργήσαμε μια ειδική εφαρμογή για το Apple Watch, που επιτρέπει στους χρήστες να την ανοίγουν και να τη διατηρούν ενεργή. Αυτό δίνει τη δυνατότητα στην εφαρμογή μας να καλύπτει ολόκληρη την οθόνη, προσφέροντας μια εικόνα υψηλής ποιότητας, παρόμοια με αυτή ενός ρολογιού», αναφέρεται στο website.



Ωστόσο, η Apple ανέφερε ότι οι χρήστες μπορεί να έχουν την εσφαλμένη εντύπωση ότι η λειτουργία "Προσαρμοσμένη κινούμενη εικόνα" αποτελούσε μια ενσωματωμένη πρόσοψη ρολογιού. Αυτή η παρανόηση μπορεί να τους κάνει να νιώθουν ότι έχουν εξαπατηθεί κατά την αγορά, οδηγώντας τους να κατηγορούν τους προγραμματιστές για παραπλάνηση των χρηστών.







Οι προγραμματιστές δηλώνουν ότι έχουν εφαρμόσει πολλές λύσεις, με την πιο πρόσφατη να είναι μια ειδοποίηση που ενημερώνει τους χρήστες ότι οι προσόψεις των ρολογιών δεν ανήκουν στην Apple.



Διαβάστε ακόμη: Apple Watch κάλεσε ελικόπτερο και έσωσε τη ζωή ενός σέρφερ



Μετά από αυτό, οι προγραμματιστές έλαβαν μια ειδοποίηση από την Apple για την κατάργηση του λογαριασμού τους.



Πηγή: cybernews



You are receiving this email because you subscribed to this feed at https://blogtrottr.com

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe here:
https://blogtrottr.com/unsubscribe/nfz/3xfHTz
Σχόλια