800 μέλη και στελέχη στηρίζουν Κασσελάκη...

Nonews-NEWS.com



800 μέλη και στελέχη στηρίζουν Κασσελάκη...
http://www.nonews-news.com/2024/08/800.html
Aug 26th 2024, 18:17



Σε μια χρονική περίοδο όπου το κλίμα είναι πολεμικό στον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και με το βλέμμα στη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής (του Σεπτεμβρίου) και στο Συνέδριο (του Οκτωβρίου), εκατοντάδες μέλη και στελέχη του κόμματος εκφράζουν τη στήριξή τους στον πρόεδρο Στέφανο Κασσελάκη...

Όπως σημειώνουν, «δεν μπορούμε να μένουμε πλέον με σταυρωμένα χέρια βλέποντας συγκεκριμένα στελέχη και ομάδες μέσα στο κόμμα μας που σε αγαστή συνεργασία με τη κομματική γραφειοκρατία ροκανίζουν μεθοδικά τόσο τον Πρόεδρο σ. Στέφανο Κασσελάκη όσο και το ίδιο το εγχείρημα του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, για το οποίο έχουμε δώσει τεράστιο αγώνα από το 2012. Δεν μπορούμε πλέον να ανεχόμαστε τη συστηματική καταστρατήγηση συλλογικών αποφάσεων από την οργανωτική ηγεσία (όπως πρόσφατα με την απόφαση της ΚΕ για τον χρόνο σύστασης και την σύνθεση της ΚΟΕΣ) που μοναδικό στόχο έχουν να φρενάρουν (αν όχι να σαμποτάρουν) δημοκρατικές εξελίξεις και αλλαγές στο κόμμα, απέναντι στις διαθέσεις της συντριπτικής πλειοψηφίας μελών και φίλων του». 
Στο πλαίσιο αυτό, τονίζουν ότι «Εμείς λοιπόν τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ αποφασίζουμε να πάρουμε το κόμμα στα χέρια μας καλώντας τις δεκάδες χιλιάδων μελών να πυκνώσουν τις γραμμές του κινήματος μας. Ένα «Κίνημα Μελών» δίχως πάτρωνες μακριά από κομματικούς βαρόνους. Ένα κίνημα, που ακόμα και τώρα, την ύστατη στιγμή, θα πρέπει να εμπιστευτεί με ενεργό τρόπο η ηγεσία, να το καταστήσει εμπροσθοφυλακή του εγχειρήματος και να γεφυρώσει την απόστασή της από την οργανωμένη βάση του κόμματος έτσι ώστε να μη παραμείνει βορά και εύκολη λεία στις διαθέσεις του κομματικού κατεστημένου και των υπονομευτών της! Ένα κίνημα πραγματικά των μελών !». 




You are receiving this email because you subscribed to this feed at https://blogtrottr.com

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe here:
https://blogtrottr.com/unsubscribe/nfz/GMxWxp
Σχόλια