Samsung: Βοηθά τις Αστυνομικές Αρχές να προστατεύσουν τους πολίτες

secnews.gr

IT Security News, Gadgets, Tweaks for Geeks and More

Samsung: Βοηθά τις Αστυνομικές Αρχές να προστατεύσουν τους πολίτες
https://www.secnews.gr/611747/samsung-voitha-tis-astynomikes-arxes-na-prostateusoun-tous-polites/
Jul 31st 2024, 11:39

Η Samsung παρέχει προηγμένη τεχνολογία που βοηθά τις Αστυνομικές Αρχές να προστατεύουν αποτελεσματικά τους πολίτες και να ενισχύουν την ασφάλειά τους.







Εξοπλισμός της αστυνομίας των ΗΠΑ με προηγμένες τεχνολογίες για τη βελτίωση της προστασίας του κοινού



Οι Αστυνομικές Αρχές αντιμετωπίζουν καθημερινά ταραχώδεις και συχνά επικίνδυνες καταστάσεις. Στην εποχή μας, οι νέες τεχνολογίες μπορούν να εκσυγχρονίσουν αυτές τις θέσεις εργασίας, βελτιώνοντας σημαντικά τις δραστηριότητες και επιτρέποντας στους εργαζομένους να εκτελούν τα καθήκοντά τους με μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα, ενώ παράλληλα ενισχύεται η ασφάλεια και η διαφάνεια. Είναι μια εποχή όπου τα κατάλληλα εργαλεία μπορούν να αναδείξουν την καθημερινή εμπειρία των επαγγελματιών δημοσίων υπηρεσιών, των πολιτών και των εργαζομένων.



Δείτε επίσης: Το νέο Samsung Galaxy δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητο



Ο μετασχηματισμός των επιχειρήσεων με αυτό τον τρόπο αποτέλεσε στόχο της αστυνομίας της πόλης Kimberling και της Indian Point Police στο Μιζούρι. Πριν από δύο χρόνια, αυτές οι δυνάμεις πραγματοποίησαν ένα πιλοτικό πρόγραμμα για να δοκιμάσουν νέες συσκευές που θα βελτίωναν τις καθημερινές τους λειτουργίες. Οι αξιωματικοί εξοπλίστηκαν με smartphones της σειράς Samsung Galaxy Z Flip1, τα οποία τους βοήθησαν να επιτύχουν αποτελεσματικότητα στην εργασία τους μέσω ποικιλίας μεθόδων. Ένα από αυτά περιλάμβανε τη χρήση τους ως κάμερες που φοριούνται στο σώμα, προάγοντας τη διαφάνεια, και σηματοδότησε την πρώτη φορά που η αστυνομία χρησιμοποίησε μια αναδιπλούμενη συσκευή με αυτό τον τρόπο.



Περίπου έξι μήνες αργότερα, ο πιλότος ολοκληρώθηκε με τους αξιωματικούς να αναφέρουν θετικά αποτελέσματα. Με την επιβεβαίωση της αποτελεσματικότητας των συσκευών, η Samsung εξερεύνησε τρόπους για να διευρύνει τη χρήση τους σε ακόμα περισσότερους αστυνομικούς. Έτσι, οι συσκευές Galaxy Z Flip επεκτάθηκαν σε κάποια μέρη του San Benito, φέρνοντας τα οφέλη αυτής της τεχνολογίας σε ακόμα περισσότερους επαγγελματίες του δημόσιου τομέα.



Γιατί τα πτυσσόμενα της Samsung είναι οι κατάλληλες συσκευές για αυτή τη δουλειά



Οι συσκευές Galaxy Z Flip επιλέχθηκαν εν μέρει λόγω της μοναδικής τους μορφής, που προσφέρει έναν ελαφρύ και συμπαγή σχεδιασμό. Για να διασφαλίσει την υψηλότερη ποιότητα κατασκευής και τη μεγαλύτερη δυνατή καταλληλότητα για χρήση, η Samsung συνεργάστηκε με την Visual Labs, έναν κορυφαίο πάροχο λύσεων κάμερας σώματος.



Η συνεργασία τους περιλάμβανε την προσαρμογή της συσκευής, όπως η επαναχαρτογράφηση του εξωτερικού κουμπιού έντασης, ώστε να επιτρέπει την άμεση έναρξη εγγραφών από την κάμερα σώματος σε επείγουσες καταστάσεις, χωρίς να είναι απαραίτητο να ενεργοποιηθεί η οθόνη ή να ανοίξει το smartphone. Επιπλέον, η λειτουργία της κάμερας σώματος μπορεί να ενεργοποιηθεί αυτόματα όταν ανιχνεύεται υψηλή ταχύτητα κατά την καταδίωξη ενός ύποπτου ή μέσω σύνδεσης με τη λύση dash-cam, με την ενεργοποίηση του φωτισμού έκτακτης ανάγκης. Αυτά τα χαρακτηριστικά παρέχουν στους αστυνομικούς πρόσθετους τρόπους για να ξεκινούν άμεσα την καταγραφή του περιβάλλοντός τους, ενισχύοντας την ικανότητά τους να καταγράφουν κρίσιμα γεγονότα.



Η σειρά Samsung Galaxy Z Flip λειτουργεί εξαιρετικά ως κάμερα σώματος, χάρη στη συμπαγή και αναδιπλούμενη μορφή της, που διευκολύνει την προσάρτησή της στις στολές των αστυνομικών. Η υψηλής ποιότητας κάμερα εξασφαλίζει καθαρή και λεπτομερή εγγραφή βίντεο, ενώ η ανθεκτική κατασκευή της την καθιστά κατάλληλη για πιο επικίνδυνα και απαιτητικά περιβάλλοντα. Επιπλέον, η μακρά διάρκεια ζωής της μπαταρίας και οι προηγμένες δυνατότητες, όπως η σταθεροποίηση και η γρήγορη πρόσβαση στις εγγραφές, την καθιστούν ιδανική επιλογή για χρήση ως κάμερα σώματος.



Διαβάστε περισσότερα: Τα Samsung Galaxy Buds έχουν κοινά στοιχεία με τα Airpods



Το αποτέλεσμα είναι μια μοναδική, ολοκληρωμένη λύση που προσφέρει δυνατότητες που κανένα άλλο smartphone δεν διαθέτει. Η ενσωματωμένη ευελιξία του Galaxy Z Flip το καθιστά εξαιρετικά προσαρμόσιμο και ελκυστικό σε πολλούς τομείς – για την αστυνομία, προσφέρει διευρυμένες δυνατότητες, βελτιωμένη επίγνωση της κατάστασης και ενισχυμένη επικοινωνία και συνεργασία μεταξύ των ομάδων.



Βελτιστοποίηση λειτουργιών για αυξημένη ασφάλεια και αποτελεσματικότητα







Κατά την χρήση τους ως φορητές κάμερες, οι συσκευές Galaxy Z Flip μπορούν να βελτιώσουν την καταγραφή αποδεικτικών στοιχείων και να ενισχύσουν τη διαφάνεια, αποτυπώνοντας με σαφήνεια τις λεπτομέρειες των συλλήψεων και άλλων συμβάντων. Με την υποστήριξη της τεχνολογίας Visual Labs, τα δεδομένα βίντεο μπορούν να αποθηκεύονται άμεσα στο cloud, επιτρέποντας τη ζωντανή μετάδοση στο κέντρο διοίκησης της αστυνομίας και την προβολή τους σε πραγματικό χρόνο. Αυτό είναι κρίσιμο για τη διασφάλιση της ενημέρωσης των συναδέλφων σχετικά με τις επιχειρησιακές δραστηριότητες της ομάδας.



Η συσκευή Galaxy Z Flip, που συνδυάζει πολλές τεχνολογίες, λειτουργεί επίσης ως ψηφιακή φωτογραφική μηχανή για τη λήψη φωτογραφιών αποδεικτικών στοιχείων από τον τόπο του εγκλήματος, ως συσκευή εγγραφής ήχου για συνεντεύξεις μαρτύρων, και ως GPS εντοπιστής για την παρακολούθηση της θέσης των αξιωματικών. Επιπλέον, επιτρέπει τηλεφωνικές κλήσεις, αποστολή email και μηνυμάτων κειμένου. Μπορεί να υποστηρίξει ειδικές εφαρμογές για υπηρεσίες, όπως υποστήριξη μέσω υπολογιστή, ερωτήσεις σε βάσεις δεδομένων ποινικής δικαιοσύνης και push-to-talk, διευκολύνοντας τις αρχές να καταγράφουν εγκλήματα και δραστηριότητες σε πραγματικό χρόνο και εν κινήσει.



Διαβάστε ακόμη: Samsung: Η ενημέρωση One UI 7 φέρνει εικονίδια και λειτουργίες που θυμίζουν iOS



Όλα αυτά συνδυάζονται για να προσφέρουν έναν επίπεδο χρησιμότητας που υπερβαίνει τις συμβατικές συσκευές μίας χρήσης, συμβάλλοντας στη διασφάλιση της ασφάλειας των αξιωματικών και στην αύξηση της παραγωγικότητάς τους. Ο κομψός σχεδιασμός της σειράς Galaxy Z Flip είναι ιδανικός για πολυάσχολους αστυνομικούς, καθώς τους επιτρέπει να τοποθετούν τη συσκευή γρήγορα και εύκολα στη στολή τους. Αυτό καθιστά τη χρήση της πολύ πιο βολική σε σύγκριση με τις παραδοσιακές συσκευές σε σχήμα ράβδου, ελαχιστοποιώντας τον απαραίτητο εξοπλισμό χωρίς να θυσιάζεται η απόδοση. Επιπλέον, η συσκευή προσφέρει πλεονεκτήματα όσον αφορά το κόστος συντήρησης σε σύγκριση με άλλες φορητές κάμερες, γεγονός που αποτελεί σημαντικό πλεονέκτημα για τη διανομή των συσκευών σε πολλούς αξιωματικούς.



Ο Αρχηγός της Αστυνομίας του Kimberling, Todd Lemoine, δήλωσε: «Επιλέξαμε το Galaxy Z Flip λόγω της πλούσιας γκάμας πλεονεκτημάτων που προσφέρει στην ομάδα μας και είμαστε ενθουσιασμένοι με τα εκπληκτικά αποτελέσματα. Έχουμε παρατηρήσει σημαντική βελτίωση στις προσπάθειες απόκρισης και έρευνας, χάρη στην εύκολη χρήση του και την ικανότητά του να ενισχύει την επικοινωνία μεταξύ των ομάδων».







Ένα μέλλον που υποστηρίζεται από καινοτομίες που έχουν δημιουργηθεί για να ενισχύσουν τις λειτουργίες του εργατικού δυναμικού



Τα οφέλη από τις ευέλικτες τεχνολογίες, όπως η σειρά Samsung Galaxy Z Flip, είναι σημαντικά και πάντοτε εξελίσσονται. Η Samsung δεσμεύεται να συνεχίζει την ανάπτυξη των προϊόντων της, προκειμένου να υποστηρίξει καταναλωτές, επιχειρήσεις και δημόσιες υπηρεσίες με καινοτόμες λύσεις που ανταποκρίνονται ακριβώς στις ανάγκες των πελατών.



Δείτε επίσης: Το Galaxy Tab S10 αποτελεί ένα τολμηρό βήμα για τη Samsung



Μέσω εξατομικευμένων και βελτιστοποιημένων συσκευών, οι δυνατότητες που μπορούν να επιτευχθούν είναι ατελείωτες. Η επιτυχής εφαρμογή των λύσεων της Samsung στην αστυνομία του Kimberling City και στο Indian Point Police υπήρξε τόσο θετική, που οι λύσεις αυτές επεκτείνονται τώρα σε 25 αστυνομικά τμήματα του μετρό σε πέντε πολιτείες. Αυτό ενισχύει τη δέσμευση της Samsung να παρέχει εργαλεία που μπορούν να ενισχύσουν την επιτυχία για ακόμη περισσότερους αστυνομικούς στις ΗΠΑ.



Πηγή: news.samsung.com



You are receiving this email because you subscribed to this feed at https://blogtrottr.com

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe here:
https://blogtrottr.com/unsubscribe/nfz/3xfHTz
Σχόλια