Ένα βήμα πριν την πρόκριση στον τελικό o Πετρούνιας...

Nonews-NEWS.com



Ένα βήμα πριν την πρόκριση στον τελικό o Πετρούνιας...
http://www.nonews-news.com/2024/07/o_27.html
Jul 27th 2024, 16:35



Ο μοναδικός Έλληνας εκπρόσωπος της ενόργανης γυμναστικής στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024, Λευτέρης Πετρούνιας, έκανε το πρώτο βήμα για να φτάσει ακόμα πιο κοντά στο Ολυμπιακό βάθρο, για τρίτη φορά στην θρυλική καριέρα του... 

Μπορεί η προσγείωση να... ξέφυγε λίγο, αλλά το υπόλοιπο πρόγραμμα ήταν αρκετά καλό για να του χαρίσει 14.800 βαθμούς στην αξιολόγηση. Όμως υπολείπονται αρκετοί ακόμα καλοί αθλητές που θα καθορίσουν την τελική κατάταξη για τον τελικό. Η αξιολόγησή του στην εκτέλεση ήταν 8.500, ενώ ο βαθμός δυσκολίας ήταν 6.300. Μοιάζει απίθανο να μην πάρει την πρόκριση ο «άρχοντας των κρίκων».
«Θα είναι πολλά πράγματα διαφορετικά την επόμενη εβδομάδα, καθώς εδώ και μια εβδομάδα που είμαι εδώ κάνω προπονήσεις στις 7 και στις 8 το πρωί. Εγώ είμαι συνηθισμένος να κάνω στις τρεις, τέσσερις και στις πέντε το απόγευμα, που είναι και οι ώρες του τελικού», είπε μεταξύ άλλων. Έχω κόψει τις βαριές διπλές προπονήσεις. Την άλλη εβδομάδα θα είναι όλα διαφορετικά. Μένει να το δούμε», είπε στην ΕΡΤ ο μεγάλος αθλητής. 
Σχετικά με την τη θέση του στον τελικό, τόνισε: «Δεν θα προκριθώ πρώτος, οι δύο Κινέζοι είναι σε καλή κατάσταση και ο Τούρκος. Δεδομένης της κατάστασης γιατί οι απαιτήσεις μου είναι μόνο από την πρώτη θέση, είμαι οκ με τον τελικό. Είμαι έτοιμος να βγω να αγωνιστώ και να αποδείξω την αξία μου».



You are receiving this email because you subscribed to this feed at https://blogtrottr.com

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe here:
https://blogtrottr.com/unsubscribe/nfz/GMxWxp
Σχόλια