H «Νάνσυ» μιλάει για μπέρδεμα...

Nonews-NEWS.com



H «Νάνσυ» μιλάει για μπέρδεμα...
http://www.nonews-news.com/2024/07/h_01038921469.html
Jul 16th 2024, 10:30



Τη δική της απάντηση στις βαριές κατηγορίες που αντιμετωπίζει δίνει η «Νάνσυ», η φερόμενη ως αρχηγός του κυκλώματος που εκβίαζε καταστηματάρχες στην Αθήνα...Η «Νάνσυ» επιμένει ότι δεν έχει καμία σχέση με εγκληματική οργάνωση και με εκβιασμούς κάνοντας λόγο για λανθασμένη ερμηνεία στους διαλόγους που έχουν δοθεί στη δημοσιότητα για επαγγελματικές της δραστηριότητες.

«Δεν αποδέχομαι την κατηγορία»

Στις πρώτες της δηλώσεις στο STAR, μέσα από τις γυναικείες φυλακές Κορυδαλλού ανέφερε: «Δεν αποδέχομαι την κατηγορία της εγκληματικής οργάνωσης ούτε του εκβιασμού. Είναι δυνατόν να έχω κάνει εγκληματική οργάνωση με τη μητέρα μου ηλικίας 75 ετών και τον αδερφό μου; Στους διαλόγους ερμηνεύονται με λάθος τρόπο οι επαγγελματικές μου δραστηριότητες. Είμαι διεκπεραιώτρια και αυτό που κάνω είναι να μεσολαβώ για να λύνονται πρακτικά θέματα που έχουν καταστηματάρχες με το Δημόσιο προς όφελός τους».

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η απολογία της «Νάνσυ» δε βοήθησε τις ανακριτικές αρχές όμως θα δώσει και συμπληρωματική απολογία. Η «Νάνσυ» φέρεται να επιφυλάσσεται στο μέλλον να δώσει στοιχεία σε ό,τι αφορά στη δωροδοκία δημοσίων υπαλλήλων...




You are receiving this email because you subscribed to this feed at https://blogtrottr.com

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe here:
https://blogtrottr.com/unsubscribe/nfz/GMxWxp
Σχόλια