Παγκόσμιο μπλακ άουτ: Ποια είναι η εταιρία Crowdstrike που δείχνουν ως υπεύθυνη για το χάος...

Nonews-NEWS.com



Παγκόσμιο μπλακ άουτ: Ποια είναι η εταιρία Crowdstrike που δείχνουν ως υπεύθυνη για το χάος...
http://www.nonews-news.com/2024/07/crowdstrike.html
Jul 19th 2024, 15:00



Στη δίνη παγκόσμιου ψηφιακού μπλακ άουτ, που έχει προκαλέσει τεχνικές δυσλειτουργίες σε επικοινωνίες, τράπεζες χρηματιστήρια και αεροδρόμια, παραμένουν πολλές χώρες...Και ενώ οι πρώτες πληροφορίες μιλούσαν για πρόβλημα που ξεκίνησε από τη Microsoft, πληθαίνουν οι φωνές που δείχνουν ως υπεύθυνη για το χάος την εταιρεία κυβερνοασφάλειας Crowdstrike.

Η CrowdStrike, μια αμερικανική εταιρεία τεχνολογίας λογισμικού, φέρεται να εξέδωσε μια ενημέρωση λογισμικού ασφαλείας, η οποία παραβιάζει συσκευές που έχουν λειτουργικό Windows – προκαλώντας τη λεγόμενη «μπλε οθόνη του θανάτου» στους υπολογιστές, όπως ανέφερε το BBC.

Σύμφωνα με το thenightly.com.au, σάιτ από την Αυστραλία όπου πρωτοξεκίνησαν τα προβλήματα, πριν από λίγες ώρες άρχισε μια πλημμύρα αναφορών από διάφορους οργανισμούς ότι το Διαδίκτυό τους ήταν εκτός λειτουργίας και τα σφάλματα μπλε οθόνης εμφανίστηκαν στους υπολογιστές τους. Τα συστήματα υπολογιστών έχουν επίσης καταρρεύσει, με τα μηχανήματα να επανεκκινούν συνεχώς.

Σε μια συμβουλή που δόθηκε στους χρήστες του CrowdStrike, η εταιρεία δήλωσε ότι «είχε γνώση των αναφορών για σφάλματα σε κεντρικούς υπολογιστές των Windows που σχετίζονται με τον αισθητήρα Falcon».

Το Falcon Sensor ή αισθητήρας Falcon είναι ένα πρόγραμμα εγκατεστημένο σε επαγγελματικούς υπολογιστές για τη συλλογή δεδομένων ασφαλείας.

Η CrowdStrike Holdings, Inc. είναι μια αμερικανική εταιρεία τεχνολογίας κυβερνοασφάλειας με έδρα το Ώστιν του Τέξας. Παρέχει υπηρεσίες ασφαλείας εναντίον των κυβερνοεπιθέσεων.

Η εταιρεία λογισμικού αυτοδιαφημίζεται ως «παγκόσμιος ηγέτης στον τομέα της κυβερνοασφάλειας με μια προηγμένη πλατφόρμα cloud για την προστασία τελικών σημείων, φόρτου εργασίας cloud, ταυτοτήτων και δεδομένων».Ο ιστότοπός της λέει ότι «29.000 πελάτες εμπιστεύονται την CrowdStrike για την προστασία» των δεδομένων τους...




You are receiving this email because you subscribed to this feed at https://blogtrottr.com

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe here:
https://blogtrottr.com/unsubscribe/nfz/GMxWxp
Σχόλια