Συρεγγέλα για Πολάκη: «Δεν ήταν ειλικρινής η “συγγνώμη” του Κασσελάκη...»

Nonews-NEWS.com



Συρεγγέλα για Πολάκη: «Δεν ήταν ειλικρινής η "συγγνώμη" του Κασσελάκη...»
http://www.nonews-news.com/2024/07/blog-post_246.html
Jul 17th 2024, 09:30



Για την φραστική επίθεση που δέχθηκε από τον Παύλο Πολάκη αναφέρθηκε η Γραμματέας της ΝΔ Μαρία Συρεγγέλα μιλώντας στον ΣΚΑΪ...Η κ. Συρεγγέλα αρχικά είπε ότι ο κ. Πολάκης δεν το έχει κάνει για πρώτη φορά σε αντιπάλους του, αυτήν την συμπεριφορά την έχουμε καταδικάσει πολλές φορές, πρόσθεσε.

Σχετικά με την "συγγνώμη" Κασσελάκη, είπε ότι δεν ήταν ειλικρινής αλλά δεν αμφισβητεί ότι ήταν μια κίνηση σημαντική, ωστόσο πρόσθεσε ότι δεν προχώρησε στην διαγραφή του.

Μάλιστα η κ. Συρέγγελα είπε ότι «μετά από τέτοια περιστατικά ζητάς "συγγνώμη" ενώ είδαμε ένα Πολάκη να είναι αμετανόητος.»«Είσαι ψεύτης» η φράση που πυροδότησε την επίθεση

Σε συνέχεια των τοποθετήσεών της η κ. Συρεγγέλα εξήγησε γιατί τον είπε «ψεύτη» χαρακτηρισμός που πυροδότησε την επίθεση του Πολάκη απέναντί της.

«Όντως η συζήτηση ήταν για τους ανασφάλιστους, για ένα θέμα με τον ΗΔΙΚΑ που ο κύριος Πολάκης επέμενε ότι ψηφίσαμε νομοθεσία που πετάμε τους ανασφάλιστους εκτός, ενώ έχει συμβεί το ακριβώς αντίθετο», ενώ σε άλλο σημείο σημείωσε «Δεν μπορούμε να καταδικάζουμε έτσι ένα κόμμα».

«Ο κύριος Πολάκης πρέπει να διαγραφεί», υπογράμμισε η κυρία Συρεγγέλα, αναφέροντας ότι «δεν είναι η πρώτη φορά που το κάνει. Έχει ξαναμιλήσει με τέτοιο τρόπο ακόμα και σε απλούς πολίτες».

«Ο κύριος Πολάκης εκπροσωπεί το παλιό, την λογική του θα σου πω εγώ τι πρέπει να γίνει, τι πρέπει να κάνεις. Να κρίνουμε και να λέμε την άποψή μας σε ευπρεπή πλαίσια», είπε και πρόσθεσε «Ένας άνθρωπος με τον τραμπουκισμό θεωρεί ότι μπορεί να επιβάλλει τις απόψεις του, δεν μπορεί να μας εκπροσωπεί πλέον αυτό»...




You are receiving this email because you subscribed to this feed at https://blogtrottr.com

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe here:
https://blogtrottr.com/unsubscribe/nfz/GMxWxp
Σχόλια