Οξύ επεισόδιο στον ΣΥΡΙΖΑ...

Nonews-NEWS.com



Οξύ επεισόδιο στον ΣΥΡΙΖΑ...
http://www.nonews-news.com/2024/07/blog-post_496.html
Jul 23rd 2024, 22:05




Ο Κασσελάκης αντέδρασε έντονα προσκαλώντας όποιον δεν θέλει να μείνει στο κόμμα, να αποχωρήσει...Οξύ φραστικό επεισόδιο σημάδεψε την πρώτη συνεδρίαση της γραμματείας της Κεντρικής Οργανωτικής Επιτροπής Συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία.


Σύμφωνα με πληροφορίες από τη λεγόμενη εσωκομματική αντιπολίτευση, στις διαδικαστικές ενστάσεις που διατύπωσαν μέλη του οργάνου (όχι μόνο της αντιπολίτευσης), ο Στέφανος Κασσελάκης αντέδρασε έντονα προσκαλώντας όποιον δεν θέλει να μείνει στο κόμμα, να αποχωρήσει. Στο σκηνικό, ο ένας μετά τον άλλον οι επτά της αντιπολίτευσης αποχώρησαν από τη διαδικτυακή συνεδρίαση, με πρώτη, την Όλγα Γεροβασίλη (ο Θ. Θεοχαρόπουλος απουσίαζε).

Πληροφορίες θέλουν τον Νίκο Παππά να επιχειρεί να παρέμβει πυροσβεστικά, ζητώντας από τον πρόεδρο του κόμματος να ανακαλέσει, πλην όμως κάτι τέτοιο δεν συνέβη, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές. Από την προεδρική πλειοψηφία καταβάλλονται προσπάθειες, τη στιγμή αυτή, για επανάληψη της συνεδρίασης, αν όχι αύριο, το αργότερο μέσα στην εβδομάδα.  




You are receiving this email because you subscribed to this feed at https://blogtrottr.com

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe here:
https://blogtrottr.com/unsubscribe/nfz/GMxWxp
Σχόλια