Στα ίχνη του Πορτοσάλτε...

Nonews-NEWS.com



Στα ίχνη του Πορτοσάλτε...
http://www.nonews-news.com/2024/07/blog-post_524.html
Jul 5th 2024, 13:20



 Η αντιπρύτανης του ΕΚΠΑ έδιωξε από το γραφείο της τους συνδικαλιστές... Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην Πρυτανεία του ΕΚΠΑ, πραγματοποίησαν χθες εργαζόμενοι στο εκπαιδευτικό ίδρυμα, με αφορμή την απόλυση του συμβασιούχου διοικητικού υπαλλήλου και μέλους του Κεντρικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας Διοικητικού Προσωπικού Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης, Δημήτρη Αντωνίου...Οι εργαζόμενοι πραγματοποίησαν γενική συνέλευση για να συντονίσουν τις κινήσεις τους και στη συνέχεια πραγματοποιήσαν παράσταση διαμαρτυρίας ενώπιον της αντιπρύτανη του ΕΚΠΑ, Σοφίας Παπαϊωάννου. Εκεί, εξέφρασαν τη δυσαρέσκειά τους, ωστόσο σε κάποια στιγμή τα πνεύματα οξύνθηκαν, οι τόνοι ανέβηκαν και η αντιπρύτανης αντέδρασε, ζητώντας τους με έντονο τρόπο να βγουν έξω από το γραφείο. «Έξω από το γραφείο μου, ρε» φώναξε η κ. Παπαϊωάννου, χτυπώντας το χέρι στο τραπέζι, με το περιστατικό να καταγράφεται σε βίντεο.
 Η αντιπρύτανης του ΕΚΠΑ έδιωξε συνδικαλιστές που φώναζαν για τον υπάλληλο που κατέβασε τον σέρβερ.Θυμίζεται πως ο Δημήτρης Αντωνίου είχε τεθεί σε αναστολή καθηκόντων από τη διοίκηση του Πανεπιστημίου της Αθήνας, καθώς είχε δήλωσε δημόσια ότι μετείχε στο σαμποτάζ στον σέρβερ του ΕΚΠΑ τον Φεβρουάριο, πράγμα που είχε ως αποτέλεσμα να αναβληθούν οι εξ αποστάσεως εξετάσεις σε σχολές του Πανεπιστημίου.

Παράλληλα το ΕΚΠΑ προχώρησε στη δημιουργία υποδομών για να να έχει εφεδρικό υπολογιστικό σύστημα, ενώ έλαβε επιπλέον μέτρα φύλαξης στο Κέντρο Λειτουργίας και Διαχείρισης Δικτύου.

Με αφορμή τη μη ανανέωση της σύμβασής του, ο κ. Αντωνίου έκανε λόγο για «μια κατά παραγγελία τιμωρία, η οποία εκφράστηκε δημόσια από την κυβέρνηση και τα καθεστωτικά ΜΜΕ που, εκ μέρους της, αναλαμβάνουν τη δημόσια διαπόμπευση, λειτουργώντας με όρους αρένας»...Πρώτο Θέμα





You are receiving this email because you subscribed to this feed at https://blogtrottr.com

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe here:
https://blogtrottr.com/unsubscribe/nfz/GMxWxp
Σχόλια