Συνελήφθη ο βασικός ύποπτος για τη δολοφονία στο Ψυχικό...

Nonews-NEWS.com



Συνελήφθη ο βασικός ύποπτος για τη δολοφονία στο Ψυχικό...
http://www.nonews-news.com/2024/07/blog-post_20.html
Jul 6th 2024, 20:06



Στη σύλληψη ενός 44χρονου για τη δολοφονία του 54χρονου τοπογράφου στο Ψυχικό, προχώρησαν νωρίς το βράδυ του Σαββάτου οι αστυνομικές αρχές. Ο 44χρονος φέρεται να είναι... ο βασικός ύποπτος για την εγκληματική πράξη. 

Ο συλληφθείς είχε εντοπιστεί νωρίτερα στην περιοχή του Ζωγράφου, με την ΕΛ.ΑΣ. να προχωρά αρχικά στην προσαγωγή του, καθώς εκτίμησε ότι ετοιμαζόταν να φύγει από τη χώρα.
Ο άνδρας, γνωστός ποινικός με βεβαρυμένο παρελθόν και εμπλοκή στην υπόθεση απαγωγής Παναγόπουλου, αρνείται την εμπλοκή του στην υπόθεση, ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες είναι «αμίλητος».
Για τον εντοπισμό και την προσαγωγή του ρόλο έπαιξαν βιντεοληπτικό υλικό που συγκέντρωσαν αστυνομικές αρχές, αλλά και από στοιχεία που εντοπίστηκαν στο κινητό του θύματος. Αστυνομικές πηγές, μάλιστα, αναφέρουν ότι πραγματοποιήθηκε και έρευνα στο σπίτι του 44χρονου, κατασχέθηκαν κινητά τηλέφωνα και ηλεκτρονικές συσκευές, ενώ αναμένεται να ζητηθεί και άρση απορρήτου προκειμένου να διερευνηθεί το στίγμα του κινητού τηλεφώνου τις ώρες κατά τη δολοφονία του 54χρονου. 
Νωρίτερα, η ΕΛ.ΑΣ. είχε προχωρήσει σε μπαράζ προσαγωγών. Μεταξύ των προσαχθέντων και η σύντροφος του 44χρονου, για την οποία εξετάζεται η συμμετοχή της στην υπόθεση.






You are receiving this email because you subscribed to this feed at https://blogtrottr.com

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe here:
https://blogtrottr.com/unsubscribe/nfz/GMxWxp
Σχόλια