Ο Μπάιντεν υποψήφιος, αλλά οι γκάφες συνεχίζονται...

Nonews-NEWS.com



Ο Μπάιντεν υποψήφιος, αλλά οι γκάφες συνεχίζονται...
http://www.nonews-news.com/2024/07/blog-post_6323.html
Jul 12th 2024, 11:15



O πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών, Τζο Μπάιντεν, στάθηκε απέναντι στους δημοσιογράφους τα ξημερώματα της Παρασκευής, ενώ και η προεδρία του αλλά και η επανεκλογή του κρέμονται από μία κλωστή...Ο Αμερικανός πρόεδρος μπορεί να κατάφερε να υπερασπιστεί την εξωτερική του πολιτική, κλήθηκε να αντιμετωπίσει όμως, ταυτόχρονα, ένα μπαράζ ερωτήσεων των δημοσιογράφων για την υγεία του. Άτυχη στιγμή αυτής της πολυαναμενόμενης συνέντευξης Τύπου, όταν αναφέρθηκε στην αντιπρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών, Κάμαλα Χάρις, ως «αντιπρόεδρο Τραμπ».

Συμπέρασμα; Η επίδοσή του διαβάζεται από τους ψηφοφόρους του πως ο ίδιος μπορεί να διαχειριστεί τις ευθύνες που έχει αναλάβει ως πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών, αλλά όσοι ήδη αμφιβάλλουν για τη διανοητική του διαύγεια δεν πείστηκαν ότι μπορεί να παραμείνει πρόεδρος της χώρας για ακόμη τέσσερα χρόνια.

Ο 81 ετών Τζο Μπάιντεν επέμεινε ότι θα παραμείνει υποψήφιος παρά τις εκκλήσεις αρκετών Δημοκρατικών να… κρεμάσει τα παπούτσια του επιτρέποντας σε κάποιον άλλον, όπως η Κάμαλα Χάρις, να είναι, τελικά, υποψήφιος στις αμερικανικές εκλογές του Νοεμβρίου...




You are receiving this email because you subscribed to this feed at https://blogtrottr.com

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe here:
https://blogtrottr.com/unsubscribe/nfz/GMxWxp
Σχόλια