Ηθοποιός ξυλοκόπησε τον σύζυγό της και διέλυσε δωμάτιο ξενοδοχείου...

Nonews-NEWS.com



Ηθοποιός ξυλοκόπησε τον σύζυγό της και διέλυσε δωμάτιο ξενοδοχείου...
http://www.nonews-news.com/2024/07/blog-post_335.html
Jul 16th 2024, 12:00



Σκηνές πανικού εκτυλίχθηκαν σε ξενοδοχείο της Καρύστου όπου γνωστή ηθοποιός σε κατάσταση μέθης επιτέθηκε στον σύζυγό της και διέλυσε το δωμάτιο του ξενοδοχείου όπου διέμεναν...Σύμφωνα με ρεπορτάζ του eviathema,  το περιστατικό σημειώθηκε όταν η 38χρονη ηθοποιός σε κατάσταση μέθης και για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο άρχισε να βρίζει και να χτυπάει τον σύζυγό της καθώς και να σπάει αντικείμενα από το δωμάτιο του ξενοδοχείου.Οι ένοικοι του ξενοδοχείου ενημέρωσαν τους υπευθύνους της μονάδας ότι κάτι πολύ σοβαρό συμβαίνει μεταξύ του ζευγαριού και εκείνοι ειδοποίησαν την αστυνομία.

Αστυνομικοί του Α.Τ. Καρύστου συνέλαβαν την ηθοποιό ενώ διαπίστωσαν ότι ο σύζυγός της είχε σημάδια στο πρόσωπο και έντονες κοκκινίλες που μαρτυρούσαν ότι προηγήθηκε καυγάς. Το ίδιο μαρτυρούσε και το δωμάτιο του ξενοδοχείου που διέμεναν καθώς ήταν σπασμένα γυαλιά και καθρέφτες.

Η ηθοποιός οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα όπου αφού έδωσε την αρχική της κατάθεση αφέθηκε στις δώδεκα το βράδυ ελεύθερη με εντολή της εισαγγελίας Χαλκίδας με τη  συνέχεια να αναμένεται να δοθεί το επόμενο διάστημα στις δικαστικές αίθουσες...




You are receiving this email because you subscribed to this feed at https://blogtrottr.com

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe here:
https://blogtrottr.com/unsubscribe/nfz/GMxWxp
Σχόλια