Διέρρευσε βίντεο του Τραμπ με… μπινελίκια για Μπάιντεν και Χάρις...

Nonews-NEWS.com



Διέρρευσε βίντεο του Τραμπ με… μπινελίκια για Μπάιντεν και Χάρις...
http://www.nonews-news.com/2024/07/blog-post_936.html
Jul 4th 2024, 13:40

Εν μέσω αυξανόμενης ανησυχίας στο στρατόπεδο των Δημοκρατιών έρχεται στη δημοσιότητα ένα υβριστικό βίντεο από τον Ντόναλντ Τραμπ που δίνει… πάτημα στον πρόεδρο των ΗΠΑ να περάσει στην αντεπίθεση...Ο υποψήφιος των Ρεπουμπλικάνων για την προεδρία καταγράφεται σε ένα γήπεδο γκολφ να σχολιάζει τις εξελίξεις και χαρακτηρίζει τον Τζο Μπάιντεν ως «έναν γέρικο σωρό από σκατά» και συνεχίζει «παραιτείται από την κούρσα. Τον έδιωξα και τώρα αυτό σημαίνει ότι έχουμε την Καμάλα».

Για την αντιπρόεδρο των ΗΠΑ ο Τραμπ αναφέρει «είναι τόσο κακή. Είναι τόσο ελεεινή, είναι τόσο γ...μενα κακή».Το βίντεο προκάλεσε και την αντίδραση από την ομάδα του Τζο Μπάιντεν με συνεργάτες του να σημειώνουν «όχι Ντόναλντ. Το κακό είναι να στερείς δικαιώματα στις γυναίκες. Το κακό είναι να χάνεις τις εκλογές και να καλείς τον όχλο να επιτεθεί στο Καπιτώλιο. Το κακό είναι να μην πληρώνεις τους φόρους σου».

Συνεχίζοντας η ομάδα του Αμερικανού προέδρου στάζει δηλητήριο λέγοντας ότι ο Ντόναλντ Τραμπ «έχει διαπράξει 34 κακουργήματα» και «θέλει να κάνει τον εαυτό του δικτάτορα»...

🚨 LEAKED VIDEO: Trump on Biden he's "quitting the race.. I got him out" he's an "old broken-down pile of crap… Now we have Kamala. She's so f—king bad"

pic.twitter.com/G9eLy1hmIc— Benny Johnson (@bennyjohnson) July 4, 2024



You are receiving this email because you subscribed to this feed at https://blogtrottr.com

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe here:
https://blogtrottr.com/unsubscribe/nfz/GMxWxp
Σχόλια