Στον ανακριτή ο συλληφθείς για τη δολοφονία του τοπογράφου στο Ψυχικό...

Nonews-NEWS.com



Στον ανακριτή ο συλληφθείς για τη δολοφονία του τοπογράφου στο Ψυχικό...
http://www.nonews-news.com/2024/07/blog-post_29.html
Jul 7th 2024, 10:17



Στον εισαγγελέα εκτέλεσης ποινών και στη συνέχεια στον ανακριτή οδηγείται ο 44χρονος συλληφθείς για την υπόθεση της δολοφονίας του 54χρονου τοπογράφου στο Ψυχικό... Οι αρχές έχουν εκδώσει εις βάρος του ένταλμα σύλληψης με τις κατηγορίες της ανθρωποκτονίας από πρόθεση, της οπλοφορίας και της οπλοχρησίας. Για την υπόθεση της δολοφονίας κατάθεση έχει δώσει και η σύντροφός του, η οποία προσήχθη και στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερη. 

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, ο 44χρονος, που είναι γνωστός στις αρχές για διάφορα αδικήματα, μεταξύ των οποίων και η απαγωγή εφοπλιστή, έχει αρνηθεί την εμπλοκή του στην υπόθεση, αρνούμενος να πει οτιδήποτε, παρά το γεγονός ότι οι αρχές οδηγήθηκαν στον πρόσωπό του εξαιτίας κάποιου λάθους που έκανε και έχει σχέση με τη μοτοσικλέτα του. 
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι πιθανώς θα ζητήσει αναβολή ώστε να καταθέσει τις επόμενες ημέρες. Οι αρχές εκτιμούν ότι πίσω από τη δολοφονία βρίσκονται οι δραστηριότητες του δολοφονηθέντος στη Μύκονο, καθώς το θύμα δραστηριοποιήθηκε επί χρόνια επαγγελματικά.
Είχε πάει στη Μύκονο
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ΕΡΤ, η σύντροφος του 44χρονου φέρεται στην κατάθεσή της να αποκάλυψε στις αρχές ότι προ μηνών είχαν ταξιδέψει μαζί στη Μύκονο «για δουλειές» και πως ο συλληφθείς είχε συναντήσεις με διάφορα άτομα.
Επίσης φέρεται να έχει αναγνωρίσει σε φωτογραφίες που της έδειξαν οι αστυνομικοί κάποιο από αυτά τα άτομα.

Οι κινήσεις του 44χρονου
Σύμφωνα με την αστυνομία, μετά τη δολοφονία του 54χρονου τοπογράφου, ο συλληφθείς έφυγε με το σκούτερ που χρησιμοποίησε στη δολοφονική επίθεση και πήγε αρχικά στου Ζωγράφου. Στη συνέχεια, πήγε στο Μαρούσι, στο υπόγειο πάρκινγκ πολυκατοικίας, που ανήκει σε συγγενικό του πρόσωπο. Στο Μαρούσι βρίσκεται και το σπίτι της συντρόφου του, όπου διαμένει και ο ίδιος.
Εκεί άφησε το σκούτερ και έφυγε με τη δική του μοτοσικλέτα, μια BMW, με την οποία επέστρεψε στο δικό του σπίτι, στο Νέο Ψυχικό, το οποίο, όπως αναφέρει η ΕΡΤ, είναι πολύ κοντά στο σημείο όπου δολοφονήθηκε ο 54χρονος τοπογράφος.
Στη συνέχεια, ο 44χρονος έγινε αντιληπτός με ένα νοικιασμένο βαν να προσπαθεί να φορτώσει τη μοτοσικλέτα από το σπίτι του στο Ν. Ψυχικό, ενώ σε απόσταση ακολουθούσε η σύντροφός του με ΙΧ.
Τότε, επενέβησαν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Αττικής, ώστε να αποτραπεί ο κίνδυνος να χαθούν ενοχοποιητικά στοιχεία.
Σημειώνεται ότι προς το παρόν δεν έχουν εντοπιστεί το σκούτερ που χρησιμοποιήθηκε στη δολοφονία, ούτε τα πιστόλια, ενώ έχουν κατασχεθεί διάφορα στοιχεία και αντικείμενα από το σπίτι του.






You are receiving this email because you subscribed to this feed at https://blogtrottr.com

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe here:
https://blogtrottr.com/unsubscribe/nfz/GMxWxp
Σχόλια