Διάλογοι που «καίνε» το κύκλωμα εκβιαστών στον δήμο Αθηναίων...

Nonews-NEWS.com



Διάλογοι που «καίνε» το κύκλωμα εκβιαστών στον δήμο Αθηναίων...
http://www.nonews-news.com/2024/07/blog-post_201.html
Jul 8th 2024, 18:11



Συνομιλίες μέσω τηλεφώνου και μηνυμάτων που αποκαλύπτουν τους εκβιασμούς που γίνονταν σε ιδιοκτήτες καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος από δημοτικούς αστυνομικούς υπαλλήλους του Δήμου Αθηναίων που συμμετείχαν σε εγκληματική οργάνωση έφερε σήμερα στο φως το ΕΡΤNews...

Ενδεικτικός είναι ο διάλογος που είχε η 43χρονη φερόμενη ως αρχηγικό μέλος της οργάνωσης με άτομο που εργάζεται στον Δήμο Αθηναίων, σχετικά με υπό κατασκευή κατάστημα στο κέντρο της Αθήνας:
«Μακάρι να πάει αρχείο γιατί κι εγώ αρχείο θέλω να το στείλεις. Απλά να κάνουμε παιχνίδι, να πάρεις τα λεφτά».

Και αυτός της απαντάει: «Ωραία, άμα είναι έτσι, επιμένω τότε το ψάχνω».
Σε άλλη περίπτωση η 43χρονη ενημερώνεται ότι είναι σε εξέλιξη έλεγχος από τη Δημοτική Αστυνομία σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος. Επικοινωνεί με συνεργό της και του αναφέρει: «Είναι η Δημοτική Αστυνομία (στο συγκεκριμένο κατάστημα). Πες τους να φύγουν». Εκείνος την καθησυχάζει λέγοντας: «Ακόμα κι αν βεβαιωθεί παράβαση, θα φροντίσω να ακυρωθεί αργότερα».

Παράλληλα, είδε το φως της δημοσιότητας το περιεχόμενο μηνύματος που έλαβε από άτομο το οποίο φέρεται να έχει δώσει πολύ μεγάλο χρηματικό ποσό στο κύκλωμα, αλλά του βεβαιώθηκε πρόστιμο. 
«Θεωρώ το να δίνουμε 12.000 ευρώ και πέρυσι 16.000 ευρώ και να έχουμε αυτή την αντιμετώπιση δεν είναι ό,τι καλύτερο. Η προστασία ποια είναι δηλαδή; Να μας κλείσουν δύο μέρες και να τραβήξουμε εμείς σφραγίδα; Αυτή είναι η προστασία και δίνουμε αυτά τα χρήματα;» αναφέρει ο ιδιοκτήτης του καταστήματος.



You are receiving this email because you subscribed to this feed at https://blogtrottr.com

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe here:
https://blogtrottr.com/unsubscribe/nfz/GMxWxp
Σχόλια