Η νυχτερινή περιπέτεια μιας δημοσιογράφου

zoornalistas.com

Περιήγηση στον ζωολογικό κήπο των media, της ενημέρωσης και της (μικρο)πολιτικής

Η νυχτερινή περιπέτεια μιας δημοσιογράφου
https://www.zoornalistas.com/2024/07/blog-post_61.html
Jul 5th 2024, 14:23


Εκπομπή που να αρχίζει με τόσο γέλιο από το πρώτο λεπτό –γέλιο ξεκαρδιστικό για ένα σοβαρό θέμα ασφαλείας που προέκυψε στη διάρκεια της προηγούμενης νύχτας– δεν έχουμε ακούσει ούτε με Λαζόπουλο και Μητσικώστα. Το πρωινό ραδιοφωνικό ξύπνημα της Παρασκευής ξεκίνησε με μια περιγραφή που μοιάζει με ανέκδοτο γι' αυτό που συνέβη στη δημοσιογράφο Αμαλία Κάτζου το προηγούμενο βράδυ. Το περιέγραψε η ίδια στον Γιώργο Χουδαλάκη και και στον Ιωσήφ Καλαμαράκη, τους συμπαρουσιαστές της στο δίωρο 8-10 του Real:
Τέσσερις ξημερώματα χτυπάει το κουδούνι της εξώπορτας. Ξυπνούν όλοι στο σπίτι, ο σύζυγος βγαίνει στο μπαλκόνι ανήσυχος. Ένας άνδρας στην είσοδο.

- Είναι εδώ το 204; (λέει την οδό)
-Δεν υπάρχει 204 σε αυτόν τον δρόμο, τι θέλεις; απαντάει ο σύζυγος.
- Η παραγγελία.
- Ποια παραγγελία;
- Από το «τάδε» (λέει μια φίρμα φαγάδικου που δεν υπάρχει στην περιοχή).

Το πράγμα μυρίζει από μακριά επίδοξο κλέφτη. Γίνεται τηλεφώνημα στην αστυνομία, έρχεται περιπολικό, ένας συμπαθέστατος νεαρός, ο περίεργος νυχτερινός επισκέπτης έχει στο μεταξύ εξαφανιστεί με την… πίτσα, γίνεται η επικοινωνία με την αστυνομία και εκεί έρχεται η απίστευτη ατάκα που γκρεμίζει το στούντιο από τα γέλια: «Και εσείς γιατί δεν του ανοίξατε, να έρθουμε να τον πιάσουμε;»
Θυμηδία, πλάκα, «τι άλλο θα ακούσουμε;» και σε λίγο ήρθαν τα μηνύματα των ακροατών που συνήθως έχουν χιούμορ. Ένα από αυτά λέει: «Είμαι ο κλέφτης, δεν μου ανοίξατε, δεν είστε καθόλου ευγενείς».
Γκρεμίζεται και το υπόλοιπο στούντιο…
(Πριν από δυόμισι χρόνια, εν μέσω χιονιά, στο σπίτι της Αμαλίας Κάτζου είχε γίνει διάρρηξη, απόντων όλων των ενοίκων. Και τότε δεν είχε φροντίσει με κάποιο τρόπο να παγιδεύσει τους διαρρήκτες. Εξακολουθητικά μη συνεργάσιμη με τις αρχές!)

- από το harddog



You are receiving this email because you subscribed to this feed at https://blogtrottr.com

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe here:
https://blogtrottr.com/unsubscribe/nfz/FfCjQp
Σχόλια