Η Ούρσουλα και ο Έλληνας Επίτροπος...

Nonews-NEWS.com



Η Ούρσουλα και ο Έλληνας Επίτροπος...
http://www.nonews-news.com/2024/07/blog-post_864.html
Jul 19th 2024, 13:30

Με την άνετη τελικά εκλογή της Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν πήρε μια βαθιά ανάσα χθες και η ελληνική κυβέρνηση... Καλώς η κακώς – θα δείξει – θέμα εμπλοκής του Κυριάκου Μητσοτάκη σε σενάρια για ευρωπαϊκή θέση δεν υπάρχουν στο άμεσο μέλλον.

Αν δεν εκλέγονταν η Ούρσουλα, μια συζήτηση και ένα ενδεχόμενο αυτού του είδους θα μας απασχολούσε και μας και τους ευρωπαίους παράγοντες, να είστε σίγουροι.

Ο Μητσοτάκης έδωσε μεγάλη μάχη για να εκλεγεί η Γερμανίδα και τώρα περιμένει ένα καλό χαρτοφυλάκιο για τον επίτροπο που θα έχει η Ελλάδα στην Κομισιόν.

Με την επανεκλογή λοιπόν χθες, ξεκινούν εντατικά οι διεργασίες και διαβουλεύσεις ώστε να συγκροτηθεί η νέα Κομισιόν.

Παρότι έχουν ακουστεί πολλά ονόματα για το ποιος ή ποια θα πάει στη θέση αυτή, στην πραγματικότητα υπάρχει ένα πρόσωπο με ισχυρές πιθανότητες – και μετά μερικές ενδιαφέρουσες σκέψεις, που ίσως κρύβουν και την έκπληξη.

Πάνω στο τραπέζι είναι το όνομα του Απόστολου Τζιτζικώστα – για να προχωρήσει όμως, αναγκαία προϋπόθεση είναι να βρεθεί μια διαδοχή λύση στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, που θα ικανοποιεί τη ΝΔ και θα διασφαλίζει την αγαστή συνεργασία με την κυβέρνηση...Κάλχας - Το Ποντίκι





You are receiving this email because you subscribed to this feed at https://blogtrottr.com

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe here:
https://blogtrottr.com/unsubscribe/nfz/GMxWxp
Σχόλια