Παραπομπή στην Επιτροπή Δεοντολογίας, ζητούν οι «87» του ΣΥΡΙΖΑ για Πολάκη...

Nonews-NEWS.com



Παραπομπή στην Επιτροπή Δεοντολογίας, ζητούν οι «87» του ΣΥΡΙΖΑ για Πολάκη...
http://www.nonews-news.com/2024/07/87.html
Jul 27th 2024, 12:00



Το ζήτημα της διαγραφής του Παύλου Πολάκη από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ φαίνεται να έχει προκαλέσει σοβαρές αντιδράσεις και διλήμματα εντός του κόμματος... Στελέχη κοντά στους «87» τονίζουν ότι η απομάκρυνση του Πολάκη πρέπει να είναι πλήρης και όχι μερική, ώστε να μην υπονομεύσει την αξιοπιστία του κόμματος στην κοινή γνώμη.

Η απόφαση για τη διαγραφή του Πολάκη δεν θα πρέπει να θεωρηθεί ως μία απλή και στιγμιαία αντίδραση αλλά ως μία στρατηγική κίνηση που απαιτεί συνοδευτικά μέτρα, όπως η απομάκρυνσή του από τα ηγετικά όργανα του κόμματος και η παραπομπή του στην Επιτροπή Δεοντολογίας.

Η ανάγκη για ξεκάθαρες αποφάσεις είναι επιτακτική, όπως επισημαίνουν τα στελέχη αυτά, τονίζοντας ότι η ηγεσία πρέπει να αποφύγει τους επικοινωνιακούς ελιγμούς και να πάρει σταθερές και αποφασιστικές θέσεις. Η δήλωση του Στέφανου Κασσελάκη ότι «ο Παύλος ανήκει στο ΣΥΡΙΖΑ» δείχνει την αντίφαση που επικρατεί εντός του κόμματος και τη δυσκολία της ηγεσίας να ισορροπήσει ανάμεσα στις διαφορετικές εσωκομματικές δυνάμεις και την πίεση που αυτές ασκούν.

Σε αυτό το πλαίσιο τονίζουν πως «σε κάθε περίπτωση, αν η διαγραφή του από την Κοινοβουλευτική Ομάδα δε συνοδευτεί άμεσα με την απομάκρυνση του από τα ηγετικά όργανα και την παραπομπή του στην Επιτροπή Δεοντολογίας του Κόμματος, θα μας καταστήσει απολύτως αναξιόπιστους στην κοινή γνώμη». Και καταλήγουν τα ίδια πρόσωπα από τους «87» πως «ο Πρόεδρος πρέπει να πάρει δύσκολες αποφάσεις. Αλλά πρέπει να αποφασίσει. Όποιος πατάει σε δυο βάρκες, συνήθως πέφτει στο νερό».




You are receiving this email because you subscribed to this feed at https://blogtrottr.com

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe here:
https://blogtrottr.com/unsubscribe/nfz/GMxWxp
Σχόλια