Βρέφος και 12χρονη δύο από τα τέσσερα θύματα του σοκαριστικού τροχαίου στη Μεσσηνία...

Nonews-NEWS.com



Βρέφος και 12χρονη δύο από τα τέσσερα θύματα του σοκαριστικού τροχαίου στη Μεσσηνία...
http://www.nonews-news.com/2024/07/12.html
Jul 26th 2024, 18:11



BINTEO...Δύο παιδιά, ένα βρέφος περίπου 11 μηνών και ένα κορίτσι 12 ετών, έχασαν τη ζωή τους μαζί με δύο ενήλικες στο σοκαριστικό τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε σήμερα λίγο μετά τη 1 το μεσημέρι εθνική οδό Κυπαρισσίας-Πύργου, στο ύψος της Ελαίας Μεσσηνίας...
Παράλληλα, πέντε άτομα έχουν τραυματιστεί, εκ των οποίων ένας 22χρονος που νοσηλεύεται διασωληνωμένος στο Νοσοκομείο Καλαμάτας. 
Το τροχαίο προκάλεσε μια νταλίκα, η οποία για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο εξετράπη της πορείας της, ανατράπηκε, και έπεσε πάνω σε τρία αυτοκίνητα που διέρχονταν εκείνη την ώρα στο αντίθετο ρεύμα. Από τη σφοδρή σύγκρουση  η νταλίκα χτύπησε διαδοχικά τα αυτοκίνητα και καταπλάκωσε και συνέθλιψε το ένα εξ αυτών, με αποτέλεσμα να εγκλωβιστούν οι επιβαίνοντες σε αυτά.


Σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα Messinialive.gr, η νταλίκα δίπλωσε, ανατράπηκε και έπεσε πάνω σε αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε τετραμελής οικογένεια, το οποίο καταπλάκωσε. 
Από τη σφοδρή σύγκρουση σκοτώθηκαν ο πατέρας και το 11μηνών μωρό της οικογένειας, ενώ διασώθηκαν η 38χρονη μητέρα και το άλλο παιδί της οικογένειας, ηλικίας 4 ετών, που μεταφέρθηκαν με τραύματα στο Νοσοκομείο Κυπαρισσίας όπου και νοσηλεύονται εκτός κινδύνου.

 
Η νταλίκα που μετέφερε χαλίκι και χώμα χτύπησε και δεύτερο όχημα, το οποίο οδηγούσε ο 22χρονος, που τραυματίστηκε πολύ σοβαρά και πια δίνει μάχη για τη ζωή του στο Νοσοκομείο Καλαμάτας.
Σε τρίτο όχημα επέβαιναν ένα 12χρονο κορίτσι που απεγκλωβίστηκε νεκρό, όπως και ένας ηλικιωμένος, η ηλικία του οποίου δεν έχει διευκρινιστεί ακόμα. Από το τρίτο όχημα βγήκε ζωντανή αλλά τραυματισμένη μια γυναίκα 61 ετών.
Ο οδηγός της νταλίκας, ετών 39, είναι και αυτός τραυματισμένος και διακομίσθηκε στο Νοσοκομείο Κυπαρισσίας.



You are receiving this email because you subscribed to this feed at https://blogtrottr.com

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe here:
https://blogtrottr.com/unsubscribe/nfz/GMxWxp
Σχόλια