Ραγδαίες εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ: Συσπειρώνεται η εσωκομματική αντιπολίτευση κατά Κασσελάκη...

Nonews-NEWS.com



Ραγδαίες εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ: Συσπειρώνεται η εσωκομματική αντιπολίτευση κατά Κασσελάκη...
http://www.nonews-news.com/2024/06/blog-post_585.html
Jun 27th 2024, 09:15

Έντονες είναι οι διεργασίες στο παρασκήνιο της Κουμουνδούρου. Φαίνεται ότι όσοι διαφωνούν με τις τελευταίες εξελίξεις και την πολιτική Κασσελάκη, προσπαθούν να συσπειρωθούν και να συνεννοηθούν κατ' αρχάς για τα βασικά.Τα μέλη του Πανελλήνιου Δικτύου (το οποίο εκτός από τους Τεμπονέρα, Κοτσακά και Τσιόκα που παραιτήθηκαν από τα Όργανα, μετρά δεκάδες μέλη) θα προσπαθήσουν να έρθουν σε επαφή με την Ομάδα Θεοχαρόπουλου και Ραγκούση...Και πράγματι η επαφή έγινε. Και όχι μόνο αυτό, αλλά τις τελευταίες ώρες προσεγγίζονται και άλλα στελέχη που τοποθετούνται στη μεριά της εσωκομματικής αντιπολίτευσης.

Τα θέματα που απασχολούν είναι οι «μονομερείς» -όπως τις χαρακτηρίζουν- πρωτοβουλίες Κασσελάκη, η μη συνεδρίαση των Οργάνων, η αναστολή της κυκλοφορίας της καθημερινής Αυγής, οι πρόσφατες αποπομπές (για τις οποίες υποστηρίζουν ότι έχουν πολιτικό υπόβαθρο) και η στάση του προέδρου στο θέμα της συνεννόησης του προοδευτικού κόσμου, για την οποία λένε πως δεν συμβαδίζει με την άποψη της κοινωνίας.

Μάλιστα, θεωρούν πως η πρόταση για εσωκομματικό δημοψήφισμα που θα κατατεθεί, ώστε ο ΣΥΡΙΖΑ να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο για την ανασύνθεση της Κεντροαριστεράς θα κερδίσει τη μεγάλη πλειοψηφία της βάσης.

Μέχρι στιγμής, η λεγόμενη εσωκομματική αντιπολίτευση δεν αποτελούσε ένα ενιαίο μπλοκ, αλλά πολλές μικρότερες ομαδοποιήσεις στελεχών. Πλέον, γίνεται προσπάθεια για εσωκομματική συνεννόηση, κάτι που θα επισημοποιηθεί με κείμενο που θα δοθεί στη δημοσιότητα τις επόμενες μέρες, ίσως και ώρες…

Και βεβαίως, ο πρώτος μεγάλος στόχος είναι να υπάρξει ενιαίο μέτωπο στην επόμενη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 7 Ιουλίου. Νωρίτερα στις 4 Ιουλίου θα πραγματοποιηθεί συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας...DOCUMENTO





You are receiving this email because you subscribed to this feed at https://blogtrottr.com

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe here:
https://blogtrottr.com/unsubscribe/nfz/GMxWxp
Σχόλια