Το γύρισε και κάνει ανασχηματισμό...

Nonews-NEWS.com



Το γύρισε και κάνει ανασχηματισμό...
http://www.nonews-news.com/2024/06/blog-post_734.html
Jun 14th 2024, 10:41



Κωλοτούμπα από τον Κυριάκο Μητσοτάκη ο οποίος έλεγε ότι το υπουργικό συμβούλιο θα γινόταν με την παρούσα σύνθεσή του καθώς ο πρωθυπουργός άλλαξε ξαφνικά γνώμη και ο ανασχηματισμός θα γίνει σε λίγες ώρες.Σύμφωνα με ανακοίνωση του Μαξίμου, στις 11.30 θα ανακοινωθεί η νέα σύνθεση της κυβέρνησης από τον Υφυπουργό παρα τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικό Εκπρόσωπο, Παύλο Μαρινάκη... στη Γενική Γραμματεία Επικοινωνίας και Ενημέρωσης.  Το προγραμματισμένο για σήμερα Υπουργικό Συμβούλιο αναβάλλεται.

Με τη μέθοδο της ανακύκλωσης προσώπων φαίνεται ότι θα ανασχηματίσει την κυβέρνησή του ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε μία προσπάθεια να δείξει ότι έλαβε το μήνυμα της κάλπης και ότι από εδώ και πέρα θα ασχοληθεί με τα προβλήματα της κοινωνίας.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο πρωθυπουργός από το πρωί είναι στα τηλέφωνα προς τα πρόσωπα που θα συμμετάσχουν στο νέο υπουργικό σχήμα.

Κατά τις ίδιες πηγές ο Θεόδωρος Λιβάνιος φέρεται να αναλαμβάνει το υπουργείο Εσωτερικών στη θέση της Νίκης Κεραμέως. Υφυπουργός Εσωτερικών θα αναλάβει ο Βασίλης Σπανάκης.

Η Νίκη Κεραμέως όλα δείχνουν ότι μετακινείται στη θέση της Δόμνας Μιχαηλίδου στο υπουργείο Εργασίας.

Ενώ στη θέση του υφυπουργού Μακεδονίας Θράκης θα τοποθετηθεί σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες στη θέση του Στάθη Κωνσταντινίδη, μπαίνει ο Κώστας Γκιουλέκας.

Στο υπουργείο Ανάπτυξης στη θέση του Κώστα Σκρέκα πιθανό είναι να βρεθεί ο Τάκης Θεοδωρικάκος. Στο Αγροτικής Ανάπτυξης στη θέση του Λευτέρη Αυγενάκη ο Κώστας Τσιάρας.

Ως προς το Μέγαρο Μαξίμου, πληροφορίες αναφέρουν ότι εκεί θα τοποθετηθεί ο Γιώργος Μυλωνάκης...




You are receiving this email because you subscribed to this feed at https://blogtrottr.com

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe here:
https://blogtrottr.com/unsubscribe/nfz/GMxWxp
Σχόλια