Προφυλακίζεται ο Απόστολος Λύτρας...

Nonews-NEWS.com



Προφυλακίζεται ο Απόστολος Λύτρας...
http://www.nonews-news.com/2024/06/blog-post_596.html
Jun 20th 2024, 11:30



Στις φυλακές Κορυδαλλού οδηγείται ο γνωστός ποινικολόγος, ο οποίος το πρωί οδηγήθηκε στον εισαγγελέα εκτέλεσης ποινών μετά και το ένταλμα σύλληψης που εκδόθηκε εις βάρος του, έπειτα από την παραβίαση των περιοριστικών όρων που του είχαν επιβληθεί...Ο Απόστολος Λύτρας έχει ομολογήσει τον ξυλοδαρμό της συζύγου του, Σοφίας Πολυζωγοπούλου, και είναι κατηγορούμενος για βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη.

Ο γνωστός ποινικολόγος, έπειτα από επεισόδιο στην κατοικία της συζύγου του, που οδήγησε στην άρση των περιοριστικών όρων, παραδόθηκε αρχικά στο αστυνομικό τμήμα Παλλήνης και ακολούθως μεταφέρθηκε στο αστυνομικό τμήμα Νέας Φιλαδέλφειας, από το οποίο μετήχθη στα δικαστήρια, ώστε να εκτελεστεί το ένταλμα σύλληψης.

Η ανακρίτρια που έχει αναλάβει την υπόθεση ενδοοικογενειακής βίας έκρινε ότι από το βράδυ της Τρίτης, όταν η πρώην σύζυγός του, η κόρη του και ένας δικηγόρος πήγαν στο σπίτι της για να πάρουν πράγματα και χρήματα, παραβιάστηκαν οι περιοριστικοί όροι, κάνοντας δεκτούς τους ισχυρισμούς της πλευράς της 37χρονης συζύγου του Αποστόλου Λύτρα.

Έπειτα από μήνυση που υπέβαλε το θύμα, εις βάρος της πρώην συζύγου του ποινικολόγου έχει ασκηθεί ποινική δίωξη σε βαθμό πλημμελήματος για διατάραξη οικιακής ειρήνης και απειλή, η οποία θα εκδικαστεί εξ αναβολής από το αυτόφωρο στις 27 Ιουνίου.

Σε ένα ακόμη επεισόδιο της πολύκροτης αυτής υπόθεσης, ο Απόστολος Λύτρας έχει υποβάλει μήνυση κατά της Σοφίας Πολυζωγοπούλου για ψευδή καταμήνυση, ισχυριζόμενος ότι δεν υπήρξαν απειλές εις βάρος της και ότι ο ίδιος δεν έχει καμία εμπλοκή στο επεισόδιο της Τρίτης.

Η επίσης δικηγόρος Σοφία Πολυζωγοπούλου πήγε στο Αστυνομικό τμήμα της Παλλήνης, συνοδευόμενη από τον δικηγόρο της, ωστόσο δεν κρατήθηκε με προφορική εντολή του εισαγγελέα της ποινικής δίωξης, καθώς αφενός φέρει τη δικηγορική ιδιότητα και αφετέρου το αδίκημα το οποίο περιλαμβάνει η μήνυση του κ. Λύτρα δεν είναι κακούργημα...




You are receiving this email because you subscribed to this feed at https://blogtrottr.com

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe here:
https://blogtrottr.com/unsubscribe/nfz/GMxWxp
Σχόλια