Μητσοτάκης: «Ας είχε καταθέσει ο Κασσελάκης το Πόθεν Έσχες έξι μήνες πριν...»

Nonews-NEWS.com



Μητσοτάκης: «Ας είχε καταθέσει ο Κασσελάκης το Πόθεν Έσχες έξι μήνες πριν...»
http://www.nonews-news.com/2024/06/blog-post_839.html
Jun 5th 2024, 15:45






Στην αντιπαράθεση γύρω από το Πόθεν Έσχες του Στέφανου Κασσελάκη αναφέρθηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης μιλώντας στο Πρώτο Πρόγραμμα της ΕΡΑ.

"Τι να σας πω. Εάν ο κ.Κασσελάκης ως όφειλε είχε καταθέσει το πόθεν έσχες του εντός 90 ημερών από την εκλογή του στην ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, δεν θα συζητούσαμε για το Πόθεν Έσχες του την τελευταία εβδομάδα πριν τις Ευρωεκλογές", είπε ο πρωθυπουργός ερωτηθείς σχετικά...
Εκτίμησε δε ότι: "Οι πολίτες έχουν βγάλει τα συμπεράσματα τους" και πρόσθεσε: "Από την αντιπολίτευση βλέπουμε ένα συνδυασμό τοξικότητας, ψεμάτων και αφόρητης αλαζονείας και αυτοαναφορικότητας. Αλλά αυτό είναι δικό τους πρόβλημα. Δεν είναι δικό μας ζήτημα ότι ο κ. Κασσελάκης επέλεξε να μιλά μία εβδομάδα πριν τις ευρωεκλογές για το πόθεν έσχες του. Ας το είχε καταθέσει έξι μήνες πριν".

Ερωτηθείς εάν του λείπει ο… Αλέξης Τσίπρας, ο κ. Μητσοτάκης επέλεξε να μην απαντήσει επί της ουσίας: "Δεν καθορίζουμε εμείς τους πολιτικούς μας αντιπάλους. Επιλέγονται μέσα από δημοκρατικές διαδικασίες από τα κόμματα".





You are receiving this email because you subscribed to this feed at https://blogtrottr.com

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe here:
https://blogtrottr.com/unsubscribe/nfz/GMxWxp
Σχόλια