Τέλος από «γκουρού» του Μητσοτάκη ο Γκρίνμπεργκ;...

Nonews-NEWS.com



Τέλος από «γκουρού» του Μητσοτάκη ο Γκρίνμπεργκ;...
http://www.nonews-news.com/2024/06/blog-post_869.html
Jun 13th 2024, 19:49



Για λήξη σύμβασης με τη Ν.Δ. έκανε λόγο ο κυβερνητικός εκπρόσωπος. Παραμένουν τα ερωτήματα για την αμοιβή του Αμερικανού επικοινωνιολόγου...ΟΑμερικανός «γκουρού» της επικοινωνίας Σταν Γκρίνμπεργκ είναι ένα πρόσωπο που έχει απασχολήσει έντονα στο προσκήνιο και το παρασκήνιο την τελευταία πενταετία.
Θεωρείται ο αρχιτέκτονας της επικοινωνιακής εικόνας του πρωθυπουργού με τα TikTok βίντεο, τα σόου και την προπαγάνδα σε ύψιστο βαθμό, όμως πάντα υπήρχαν αρκετά ερωτηματικά για την αμοιβή του και κυρίως για το ποιος πληρώνει τον κύριο Γκρίνμπεργκ.
Τα ερωτήματα αυτά έχει θέσει πολλάκις στον δημόσιο λόγο η αξιωματική αντιπολίτευση χωρίς να δοθούν πειστικές απαντήσεις. Πρόσφατα, μάλιστα, η «Καθημερινή» σε ένα κείμενο-αγιογραφία ανέφερε χαρακτηριστικά «αξίζει με το παραπάνω την αμοιβή του, η οποία δεν είναι απλώς υλική, αλλά υπερβαίνει τη φθαρτότητα των ευρώ που θρυλείται ότι αποδέχεται ή δεν αποδέχεται ως δωρεά από σύγχρονη ελληνική θεότητα – και όχι από τη φτωχή και ταπεινή Ν.Δ.».
Σήμερα, λοιπόν, ήρθε η ώρα για τον κυβερνητικό εκπρόσωπο να τοποθετηθεί για το δημοσίευμα με τον Παύλο Μαρινάκη να πετάει τη μπάλα στην εξέδρα όσον αφορά στην «ελληνική θεότητα», αλλά να ανακοινώνει ότι ο κ. Γκρίνμπεργκ είχε σύμβαση με τη Ν.Δ. και πληρωνόταν με τιμολόγια και αυτή λήγει τον Ιούνιο.
Το εάν ο Αμερικανός «γκουρού» πληρώνει τη νύφη για το εκλογικού χαστούκι παραμένει άγνωστο. 
Ο ΣΥΡΙΖΑ, πάντως, δεν έχασε την ευκαιρία να αυξήσει περαιτέρω την πίεση προς το Μέγαρο Μαξίμου σχολιάζοντας «σε ό,τι αφορά τον κ. Γκρίνμπεργκ και τον τρόπο με τον οποίο αμείβεται, τα όσα είπε ο κ. Μαρινάκης προκαλούν πολλά ερωτηματικά. Η κυβέρνηση της ΝΔ οφείλει να δώσει πλήρεις και αναλυτικές εξηγήσεις τόσο για το ύψος της αμοιβής όσο και για το είδος της σύμβασης που έχει συνάψει με τον κ. Γκρίνμπεργκ. Καλούμε τον κ. Μητσοτάκη να δώσει άμεσα όχι μόνο τα τιμολόγια, για τα οποία έκανε λόγο ο κ. Μαρινάκης, αλλά και όλα τα υπόλοιπα στοιχεία που αφορούν την επαγγελματική σχέση του συγκεκριμένου σύμβουλου επικοινωνίας με το κόμμα και την κυβέρνησή του. Όλα στο φως εδώ και τώρα».
efsyn.gr



You are receiving this email because you subscribed to this feed at https://blogtrottr.com

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe here:
https://blogtrottr.com/unsubscribe/nfz/GMxWxp
Σχόλια