«Επικοινωνία Ανδρουλάκη – Χαρίτση υπάρχει, αλλά όχι για συνεργασία...»

Nonews-NEWS.com



«Επικοινωνία Ανδρουλάκη – Χαρίτση υπάρχει, αλλά όχι για συνεργασία...»
http://www.nonews-news.com/2024/06/blog-post_965.html
Jun 14th 2024, 12:00



Με τα σενάρια συνεργασίας του ΠΑΣΟΚ και της Νέας Αριστεράς να φούντωσαν στα μέσα της εβδομάδας που διανύουμε, ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Αριστεράς, Νάσος Ηλιόπουλος έδωσε απαντήσεις για το τι συμβαίνει ανάμεσα στα δύο προοδευτικά κόμματα...Μιλώντας στο Action24, ο κ. Ηλιόπουλος ανέφερε ότι δεν υπάρχει επικοινωνία του Αλέξη Χαρίτση με τον Νίκο Ανδρουλάκη, εκτός κοινοβουλευτικού πλαισίου.«Εμείς πριν από τις Ευρωεκλογές είχαμε απευθυνθεί δύο φορές και στο ΠΑΣΟΚ και στον ΣΥΡΙΖΑ και στην Πλεύση και στο ΚΚΕ. Πρώτον, κάλεσμα για κοινή πρόταση δυσπιστίας όταν είχε έρθει το νομοσχέδιο για τα ιδιωτικά πανεπιστήμια. Ο ΣΥΡΙΖΑ αρνήθηκε με γελοία επιχειρήματα, το ΠΑΣΟΚ σιώπησε.

Όταν είχε έρθει η πρόταση του ΠΑΣΟΚ ήμασταν οι πρώτοι που στηρίξαμε. Εμείς προφανώς και επιμένουμε ότι πρέπει να υπάρχει πολιτικός διάλογος», τόνισε.

Ερωτηθείς για το εάν ο επικεφαλής της Νέας Αριστεράς, Αλέξης Χαρίτσης, έχει συνομιλήσει με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, Νίκο Ανδρουλάκη, ο κ. Ηλιόπουλος απάντησε: «Επικοινωνία για τέτοια ζητήματα δεν έχει γίνει. Υπάρχουν οι τυπικές επικοινωνίες που ορίζει το κοινοβουλευτικό πλαίσιο.

Πρωτοβουλίες για τα σενάρια που κυκλοφόρησαν δεν έχουν γίνει. Ήταν μια ακραία εργαλειοποίηση της Νέας Αριστεράς για τα εσωκομματικά του ΠΑΣΟΚ».

«Εάν δεν βάζουν όρους πολιτικού πλαισίου για συνεργασία, τότε δεν σε ενδιαφέρει η πολιτική. Λέω κάτι ξεκάθαρο: Να συνεργαστούμε με όποιον μπορούμε να συνεργαστούμε. Το χειρότερο για τη Δημοκρατία είναι να μετράς τη γνώμη σου με το πολιτικό χρηματιστήριο», πρόσθεσε.




You are receiving this email because you subscribed to this feed at https://blogtrottr.com

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe here:
https://blogtrottr.com/unsubscribe/nfz/GMxWxp
Σχόλια