Φόβοι για αντίποινα στην απολογία του παιδοκτόνου...

Nonews-NEWS.com



Φόβοι για αντίποινα στην απολογία του παιδοκτόνου...
http://www.nonews-news.com/2024/06/blog-post_6882.html
Jun 14th 2024, 09:45



Σήμερα αναμένεται να απολογηθεί ο 37χρονος που ομολόγησε πως προσπάθησε να βιάσει και εν τέλει σκότωσε την ίδια του την ανιψιά, το βράδυ της περασμένης Κυριακής, βυθίζοντας στο πένθος όχι μόνο την οικογένειά της, αλλά και ολόκληρο το χωριό Μυρτιά Ηλείας...«Σου ορκίζομαι, σε όποια φυλακή να πας, έτσι όπως σκότωσες το κοριτσάκι μου με κατσαβίδι, έτσι να σε ταλαιπωρούν σιγά σιγά και βασανιστικά», φώναξε η μητέρα της  11χρονης Βασιλικής, με τον φόβο των Αρχών για αντίποινα να εντείνεται.

Ως εκ τούτου, οι αρχές αποφάσισαν ο καθ' ομολογίαν δολοφόνος να μην μεταχθεί στα δικαστήρια για να απολογηθεί και η διαδικασία να γίνει στο Αστυνομικό Τμήμα όπου θα μεταβούν μετά τις 10 το πρωί, ανακριτής και Εισαγγελέας.

Υπενθυμίζεται ότι την Τετάρτη 12/06, κατά τη διάρκεια της κηδείας της 11χρονης, άγνωστοι έβαλαν φωτιά στο λυόμενο που διέμενε ο δράστης με την οικογένειά του ως πράξη αντεκδίκησης. Την ώρα του εμπρησμού, κανένα μέλος της οικογένειας του 37χρονου δεν βρισκόταν στο παράπηγμα, καθώς όλοι οι συγγενείς του φέρονται να έχουν ήδη φύγει από το χωριό, φοβούμενοι αντίποινα.

«Να μην ξαναδεί το φως του ήλιου» «Αυτό που αναμένουμε είναι η προφυλάκιση του, είναι πλέον μονόδρομος, και φυσικά να μη ξαναδεί το φως του ήλιου», δήλωσε χαρακτηριστικά μιλώντας στο Star, ο δικηγόρος της οικογένειας της άτυχης 11χρονης, Κώστας Κρεμμύδας.

Λόγου του κλίματος έντασης που επικρατεί, ο δολοφόνος είναι μόνος του στα κρατητήρια.

Πληροφορίες λένε ότι μπορεί στην απολογία του να εμφανίστηκε μετανιωμένος, ωστόσο παραμένει ψυχρός και σκληρός, καθώς στα κρατητήρια δεν έχει «σπάσει« λεπτό και δε ζητάει τίποτα...





You are receiving this email because you subscribed to this feed at https://blogtrottr.com

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe here:
https://blogtrottr.com/unsubscribe/nfz/GMxWxp
Σχόλια