Συνεχίζεται το θρίλερ στη Σύμη...

Nonews-NEWS.com



Συνεχίζεται το θρίλερ στη Σύμη...
http://www.nonews-news.com/2024/06/blog-post_502.html
Jun 7th 2024, 21:38






Χωρίς αποτέλεσμα είναι μέχρι αυτή την ώρα οι έρευνες για τον εντοπισμό του Βρετανού παρουσιαστή - γνωστού τηλεοπτικού γιατρού Μάικλ Μόσλεϊ, τα ίχνη του οποίου εξαφανίστηκαν το απόγευμα της Τετάρτης, στη Σύμη, όπου βρισκόταν για διακοπές...


Σήμερα το μεσημέρι το Mega παρουσίασε ένα νέο στοιχείο, που ενδεχομένως αλλάζει τα δεδομένα στην υπόθεση.









Πρόκειται για μια φωτογραφία από κάμερα ασφαλείας που τον έχει καταγράψει σε κεντρικό δρόμο στο χωριό Πέδι. Έτσι, εκτιμούν πως είχε ήδη περάσει από το επικίνδυνο κομμάτι του μονοπατιού που θεωρείται ότι είχε ακολουθήσει.


Ο απεσταλμένος δημοσιογράφος της ΕΡΤ στη Σύμη, Αριστείδης Μιαούλης, μετέδωσε το μεσημέρι της Παρασκευής πως δόθηκαν εντολές και οδηγίες στους ανθρώπους οι οποίοι βρίσκονται με σκάφη στην ευρύτερη περιοχή να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί.


Σύμφωνα με πληροφορίες της δημόσιας τηλεόρασης οι έρευνες δεν θα περιοριστούν μόνο στο μονοπάτι και όλη την γύρω περιοχή αλλά θα επεκταθούν και στην πεδιάδα του Πέδι, μήπως ο γνωστός παρουσιαστής του BBC ακολούθησε κάποιον άλλο δρόμο.


Ο αντιδήμαρχος του νησιού Ηλίας Τσάσκας είπε στο BBC News πως μια γυναίκα είπε ότι είδε τον κ. Μόσλι  την Τετάρτη στο Πέδι.


Συμμετέχοντας στην έρευνα, ο κ. Τσάσκας είπε ότι «κοίταξαν παντού», και τώρα θα έχουν «δύτες που θα ψάχνουν στο νερό» με τη βοήθεια του Λιμενικού Σώματος. Η ακτοφυλακή της Σύμης είπε ότι περίπου πέντε περιπολικά -μαζί με όλα τα ιδιωτικά και εμπορικά πλοιάρια κοντά στο νησί- γνώριζαν το περιστατικό και αναζητούσαν τον κ. Μόσλεϊ. «Όλα τα περιπολικά μας ψάχνουν», είπε η ακτοφυλακή.


Στην επιχείρηση συμμετέχουν επίσης drones που ψάχνουν σε περιοχές που είναι δύσκολο να προσεγγιστούν, καθώς και ένας σκύλος ανιχνευτής της αστυνομίας.


Η αστυνομία είπε ότι ο Μόσλι άφησε τη σύζυγό του Κλερ στην παραλία πριν ξεκινήσει μια βόλτα στο κέντρο του νησιού την Τετάρτη. Το τηλέφωνό του βρέθηκε στο κατάλυμα όπου διέμενε με τη σύζυγό του, η οποία ανέφερε την εξαφάνισή του, δήλωσε εκπρόσωπος της αστυνομίας στο BBC News.


Οι τρεις ενήλικοι γιοι του και η μία κόρη του καταφτάνουν στο νησί για να συμμετάσχουν στις έρευνες, είπε σήμερα στην Telegraph, ο αδερφός του Μόσλεϊ, Άρθουρ.




You are receiving this email because you subscribed to this feed at https://blogtrottr.com

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe here:
https://blogtrottr.com/unsubscribe/nfz/GMxWxp
Σχόλια