Πού πάμε; Εκλογές ή πόλεμο;

Koukfamily.blogspot.com

"Ενα Ελληνικό οικογενειακό ιστολόγιο με ευαισθησία σε κάθε τι ελληνικό"

Πού πάμε; Εκλογές ή πόλεμο;
https://koukfamily.blogspot.com/2024/06/blog-post_551.html
Jun 5th 2024, 22:00


Γράφει ο Χαράλαμπος Μηνάογλου
 

Αμέτρητοι πολιτικοί λόγοι και ανάμεσά τους κανένας που να άπτεται των όντως σημαντικών και καίριων. Η θέση της Ελλάδας στην Ευρωπαϊκή Ένωση γενικώς και εκτός τόπου και χρόνου σαν να πρόκειται για μαθητικές εκθέσεις. Η αμερικανική πολιτική πάλι έχει πλήρως επιβληθεί, όχι ως πολιτική επιλογή, αλλά πλέον και ως πολιτικός λόγος που εξοβελίζει κάθε δυσάρεστη για τα αμερικανικά συμφέροντα σκέψη, όσο ωφέλιμη και αν είναι αυτή για τα ελληνικά. Και εξηγούμαι.  

 
Σήμερα ένα θα έπρεπε να είναι το κυρίαρχο θέμα για όλα τα πατριωτικά τουλάχιστον κόμματα: πού μας οδηγεί η συμμετοχή μας στο ΝΑΤΟ. Πού μας οδηγεί σε σχέση με την συμφωνία των Πρεσπών, πού μας οδηγεί στο Κυπριακό, πού μας οδηγεί στα ελληνοτουρκικά, πού μας οδηγεί στο μεσανατολικό μετά την εμπλοκή μας κατά των Χούθι και κυρίως πού μας οδηγεί στο ζήτημα της Ουκρανίας. Ακούσατε κάτι από αυτά να αναπτύσσεται από κάποιον εκπρόσωπο των πατριωτικών λεγομένων κομμάτων; Δεν συζητάμε για τα υπόλοιπα... Καμία κουβέντα από τους "πατριώτες" για τα οπλικά συστήματα που συνεχίζουν να στέλνονται στην Ουκρανία... και όχι μόνον επειδή έτσι αποψιλώνεται η ελληνική άμυνα απέναντι στην Τουρκία, αλλά και επειδή με αυτόν τον τρόπο δαπανώνται τεράστια ποσά από την φορολογία που πληρώνουμε για να ενισχυθεί το φιλοναζιστικό καθεστώς του Ζελένσκι!
 
Σε μία στιγμή, όπου πληθαίνουν οι πολεμικές ιαχές διαφόρων Ευρωπαίων ηγετίσκων, όπως του Μακρόν, κατά της Ρωσίας, σε μία στιγμή που συζητιέται ήδη η ενεργή εμπλοκή της ΕΕ και του ΝΑΤΟ στον πόλεμο κατά της Ρωσίας, στον πολιτικό λόγο που αρθρώνεται στην Ελλάδα απουσιάζει κάθε σχετική αναφορά. Τυχαίο; Καθόλου! Προεκλογικά δεν επιτρέπεται από την πρεσβεία μία τέτοια συζήτηση, καθώς θα ξυπνήσουμε τα λογικά και εθνωφελή ρωσόφιλα αντανακλαστικά των Ελλήνων και θα οδηγούσε σε ενίσχυση της αποχής, εφόσον δεν υπάρχουν πλέον κόμματα που να ομιλούν για το συμφέρον της Ελλάδας να έχει καλές σχέσεις με την Ρωσία. 
 
Δυστυχώς, φοβάμαι, πως όχι μόνον οι Νδημοκράτες, αλλά και όσοι ψηφίσουν "πατριωτικά" κόμματα, αλλά και όλοι οι υπόλοιποι, θα βρεθούμε την επομένη των εκλογών μπροστά σε μία φιλοπολεμική ατζέντα και έναν παραληρηματικά αντιρωσικό κυρίαρχο μιντιακό λόγο, όπου θα τονίζεται η ρωσική κακία, η έχθρα των Ρώσων για τους Έλληνες και η ανάγκη η ένδοξη φυλή μας να κατατροπώσει τους κακούς, απάνθρωπους και επίβουλους της δόξας μας Ρώσους, ώστε να εξασφαλιστεί η συμμετοχή και ελληνικών δυνάμεων στον απόλυτο παραλογισμό που ετοιμάζουν οι γουοκιστές της Δύσης και της "σωστής" πλευράς της Ιστορίας με επίθεση κατά της Ρωσίας. Θα ακούσουμε από πατριδοκάπηλους, που δεν τους ενοχλεί η κατοχή των Τούρκων εδώ και 50 πλέον χρόνια στην Κύπρο ή τα εγκλήματα του Ισραήλ στην Γάζα, για τους μόνιμους εχθρούς του Ελληνισμού, τους Ρώσους ντε, που πρέπει επιτέλους να κατατροπώσουμε ως άλλοι Δον Κιχώτες, επειδή και τον Ελληνισμό έχουν βλάψει, αλλά και κατά της ανθρωπότητας έχουν εγκληματήσει. Και τότε να δω την πολεμόχαρη φυλή των δεξιών ψηφοφόρων να στέλνουν τα παιδιά τους στην Ουκρανία στο πλαίσιο της κανονικότητας και της εξασφάλισης σταθερότητας βεβαίως βεβαίως....




You are receiving this email because you subscribed to this feed at https://blogtrottr.com

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe here:
https://blogtrottr.com/unsubscribe/nfz/Y0XZ65
Σχόλια