Επίθεση με μολότοφ στο σπίτι της Προέδρου του Αρείου Πάγου...

Nonews-NEWS.com



Επίθεση με μολότοφ στο σπίτι της Προέδρου του Αρείου Πάγου...
http://www.nonews-news.com/2024/06/blog-post_154.html
Jun 27th 2024, 10:30



Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες από την Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία για τον εντοπισμό των δραστών που επιτέθηκαν με μολότοφ στο σπίτι της Προέδρου του Αρείου Πάγου σήμερα το πρωί.

Η επίθεση έγινε λίγο πριν τη μία το βράδυ στο σπίτι της Προέδρου του Αρείου Πάγου Ιωάννας Κλάπα-Χριστοδουλέα, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ένας αστυνομικός...Στο μικροσκόπιο των Αρχών βρίσκονται οι κάμερες ασφαλείας τόσο έξω από το σπίτι της προέδρου του Αρείου Πάγου, όσο και στην ευρύτερη περιοχή, που ενδεχομένως έχουν καταγράψει το δρομολόγιο των δραστών.

Δημογλίδου: Είναι καθαρά μια δολοφονική επίθεση σε βάρος του αστυνομικού

«Εδώ φαίνεται ότι η επίθεση ήταν σε βάρος του αστυνομικού, ξεκαθαρίζω, και όχι σε βάρος της οικίας. Εδώ δεν ήταν ο στόχος ο φυλασσόμενος. Αυτή είναι η πρώτη εικόνα που έχουμε εμείς. Ουσιαστικά ο στόχος φαίνεται ότι είναι αστυνομικός. Δεν έγινε επίθεση σε βάρος της οικίας ή της προέδρου», τόνισε η κυρία Δημογλίδου και πρόσθεσε:

«Η επίθεση έγινε καθαρά εις βάρος του αστυνομικού (…) Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε αν απλά ήθελαν να σκοτώσουν αυτοί οι άνθρωποι έναν αστυνομικό, να προκαλέσουν πανικό, να του προκαλέσουν τραύματα».

«Ο συνάδελφος βρέθηκε μέσα στο όχημα και προφανώς οι άνθρωποι αυτοί του επιτέθηκαν όταν βρέθηκε μέσα στο όχημα. Σταμάτησαν δίπλα του ακριβώς, εκσφενδονίζοντας ουσιαστικά μια μια μολότοφ σε βάρος του για να κάψουν ζωντανό μέσα στο όχημα τον άνθρωπο αυτό. Είναι καθαρά μια δολοφονική επίθεση σε βάρος του αστυνομικού», περιέγραψε η εκπρόσωπος της ΕΛ.ΑΣ..

Όπως είπε, ο αστυνομικός «νοσηλεύεται με σοβαρά εγκαύματα στο νοσοκομείο. Ενημερωθήκαμε ότι τα εγκαύματά του μπορεί να είναι και δευτέρου βαθμού, γι΄ αυτό έγινε η εισαγωγή του συναδέλφου στο νοσοκομείο σήμερα το πρωί, Παραμένει εκεί και νοσηλεύεται».

Η εκπρόσωπος της ΕΛ.ΑΣ. ανέφερε ότι ο αστυνομικός κατάφερε να σβήσει ο ίδιος τη φωτιά από το σώμα του και να ενημερώσει την αστυνομία.

Όπως είπε η κυρία Δημογλίδου σε εξέλιξη βρίσκεται η έρευνα «είτε από τα υπολείμματα που έχουν βρεθεί στο υπηρεσιακό όχημα, είτε από το βιντεοληπτικό υλικό».Η Αστυνομία προχώρησε σε 9 προσαγωγές από το σημείο, αλλά δεν
προέκυψε κάτι εις βάρος των προσαχθέντων, οι οποίοι αφέθηκαν ελεύθεροι...




You are receiving this email because you subscribed to this feed at https://blogtrottr.com

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe here:
https://blogtrottr.com/unsubscribe/nfz/GMxWxp
Σχόλια