Εύα Καϊλή: Έρευνα της οικονομικής αστυνομίας στο σπίτι της στο Ψυχικό...

Nonews-NEWS.com



Εύα Καϊλή: Έρευνα της οικονομικής αστυνομίας στο σπίτι της στο Ψυχικό...
http://www.nonews-news.com/2024/06/blog-post_3945.html
Jun 29th 2024, 14:01


...παρουσία Βέλγου εισαγγελέα...Έρευνα στο σπίτι της Εύας Καϊλή στο Ψυχικό πραγματοποίησε, όπως έγινε γνωστό το Σάββατο (29/06), η Οικονομική Αστυνομία στο πλαίσιο της υπόθεσης «Qatargate», στην οποία εμπλέκεται η άλλοτε ευρωβουλεύτρια...
Συγκεκριμένα, όπως ανέφερε η εκπομπή «Συνδέσεις» της ΕΡΤ, υπήρξε μία παραγγελία από τις βελγικές εισαγγελικές Αρχές, προκειμένου η Οικονομική Αστυνομία να πραγματοποιήσει στο σπίτι της Εύας Καϊλή στην περιοχή του Ψυχικού. Μάλιστα, το «παρών» στις έρευνες έδωσε και ο Βέλγος εισαγγελέας, ο οποίος και συντόνισε τις ελληνικές αστυνομικής Αρχές.
Επισημαίνεται ότι ανάλογη έρευνα έγινε και στο σπίτι της αδελφής της Εύας Καϊλή στην περιοχή της Κηφισιάς. Σύμφωνα με πληροφορίες, κατασχέθηκαν ηλεκτρονικοί υπολογιστές, αλλά και ψηφιακά αρχεία, σκληροί δίσκοι, ενδεχομένως και κάποια USB sticks.
Ακόμα, το απόγευμα της Παρασκευής (28/06), δόθηκε στη δημοσιότητα και μία ανακοίνωση της Εύας Καϊλή από το γραφείο του δικηγόρου της, του κ. Δημητρακόπουλου, στην οποία – μεταξύ άλλων – αναφέρει πως «ουδέν αξιόμεμπτον βρέθηκε στις συγκεκριμένες έρευνες» και υποστηρίζει πως κατασχέθηκε και ένα μωρουδίστικο κολιέ, το οποίο ανήκει στο βρέφος της Εύας Καϊλή.
Η έρευνα των βελγικών εισαγγελικών Αρχών είναι σε πλήρη εξέλιξη γενικότερα για το σκάνδαλο που είχε ξεσπάσει αναφορικά με τα κονδύλια που φέρεται να είχαν δοθεί από το Κατάρ σε ευρωβουλευτές.



You are receiving this email because you subscribed to this feed at https://blogtrottr.com

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe here:
https://blogtrottr.com/unsubscribe/nfz/GMxWxp
Σχόλια