Το εξώφυλλο του TIME για την ιστορική καταδίκη Τραμ

zoornalistas.com

Περιήγηση στον ζωολογικό κήπο των media, της ενημέρωσης και της (μικρο)πολιτικής

Το εξώφυλλο του TIME για την ιστορική καταδίκη Τραμ
https://www.zoornalistas.com/2024/05/time.html
May 31st 2024, 08:50




Στην ιστορική καταδίκη του Ντόναλντ Τραμπ στην πολύκροτη υπόθεση της Στόρμι Ντάνιελς είναι αφιερωμένο το πρωτοσέλιδο του περιοδικού ΤΙΜΕ. Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ καταδικάστηκε και για τις 34 κατηγορίες σε ποινική δίκη στη Νέα Υόρκη, για χρηματισμό της πορνοστάρ Στόρμι Ντάνιελς.
Στις 11 Ιουλίου πρόκειται να ανακοινωθούν οι ποινές για τον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ.
Ο Τραμπ κρίθηκε ένοχος για συνωμοσία που είχε στόχο να εξαγοράσει τη σιωπή της Στόρμι Ντάνιελς, λίγες μέρες πριν τις εκλογές του 2016. Μάλιστα κάλυπτε τα ίχνη του σε επαγγελματικά αρχεία.O Τραμπ είναι ο πρώτος πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ που καταδικάστηκε για έγκλημα τη στιγμή μάλιστα που επιδιώκει μια δεύτερη θητεία στον Λευκό Οίκο.
Στο εξώφυλλο του ΤΙΜΕ εμφανίζεται το πρόσωπο του Ντόναλντ Τραμπ να δέχεται το χτύπημα του «σφυριού της δικαιοσύνης».




TIME's new cover: Donald Trump found guilty on all counts https://t.co/70OiNKeKF7 pic.twitter.com/BkMv0tSLvk— TIME (@TIME) May 30, 2024

«Προς το παρόν, το σύστημα κράτησε: αυτή ήταν μια πειθαρχημένη δίκη με προσεκτικό δικαστή και υπομονετικούς ενόρκους που άκουσαν τα στοιχεία και εξέδωσαν ετυμηγορία χωρίς να πέσουν θύματα εκφοβισμού από —κυρίως— έναν διάσημο κατηγορούμενο που παραβίασε επανειλημμένα τη διαταγή του να σιωπά.
Είναι πραγματικά μια επίδειξη ενός εξελιγμένου συστήματος δικαιοσύνης που ισχύει για όλους τους ανθρώπους», δήλωσε στο TIME ο Χάρι Λίτμαν, πρώην εισαγγελέας.





You are receiving this email because you subscribed to this feed at https://blogtrottr.com

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe here:
https://blogtrottr.com/unsubscribe/nfz/FfCjQp
Σχόλια