Tα παλικάρια του μπάρμπεκιου...

Nonews-NEWS.com



Tα παλικάρια του μπάρμπεκιου...
http://www.nonews-news.com/2024/05/t_036050785.html
May 31st 2024, 14:00






Να σας πω τη μαύρη αλήθεια, τον λυπήθηκα τον Μητσοτάκη. Πραγματοποιήθηκε ο τρίτος μεγαλύτερος ευρωπαϊκός τελικός στην Αθήνα, η μία από τις δύο φιναλίστ ήταν ελληνική ομάδα, την οποία μάλιστα υποστηρίζει κιόλας κι αυτός φοβήθηκε να πάει. Προτίμησε, λέει, να δει τον αγώνα μαζί με φίλους, κάνοντας μπάρμπεκιου.Πρώτον αμφιβάλλω αν έχει όντως φίλους και δεύτερον αποκλείεται όχι να ξέρει να κάνει μπάρμπεκιου, αλλά να ανάψει και φωτιά...

Να είσαι πρωθυπουργός και να μην μπορείς να πας να δεις την αγαπημένη σου ομάδα στη σημαντικότερη στιγμή της 99χρονης ιστορία της; Κάτι που ίσως δεν ξαναγίνει ποτέ; Λίγη, όχι πολύ, αξιοπρέπεια να έχεις, δεν το σηκώνει ο οργανισμός σου. Αλλά όχι, από το να γίνει ρεζίλι ο Κυριάκος το «κατάπιε» και έκατσε σπιτάκι του. Απλά μας έδειξε για άλλη μία φορά πόσο λίγος είναι και σαν πρωθυπουργός και σαν άνθρωπος και σαν οπαδός.
Ευτυχώς, πάντως, που έμεινε σπίτι του διότι αν πήγαινε τελικά στην OPAP Arena, τότε το παιχνίδι μπορεί να ήταν πολύ διαφορετικό. Μπορεί να έφευγε με κανά τρίμπαλο στο κεφάλι ο Ολυμπιακός. Δεν ήταν και κακή ομάδα η Φιορεντίνα. Και τον Μητσοτάκη δεν τον λες και γουρλή…
Αντίθετα, ο Στέφανος Κασσελάκης, αν και Παναθηναϊκός, άδραξε την ευκαιρία και πήγε στο γήπεδο. Αμέ… Το γεγονός, πάντως, ότι έκατσε με τους οπαδούς και όχι στην εξέδρα των επισήμων, κατά την προσωπική μου γνώμη του δίνει έναν έξτρα πόντο.
Και ο Ανδρουλάκης πήγε, όπως είδα, αλλά δεν έβγαλε φωτογραφίες και βίντεο, αφού ήταν με τον γιο του. Και μπράβο του.
Σε γενικές γραμμές οι οπαδοί του Ολυμπιακού δεν προκάλεσαν ζημιές στην OPAP Arena, εκτός από κάτι ηλίθιους που φεύγοντας πήραν καρεκλάκια του γηπέδου. Και πόζαραν, τρομάρα τους, λες και ήθελαν να επιδείξουν ότι με την Παιδεία και τη μόρφωση δεν συναντήθηκαν ποτέ. Ένας μάλιστα πόζαρε με τα καρεκλάκια, έχοντας στο πλευρό το παιδί του. Μπράβο αδερφέ, τα κατάφερες ως πατέρας.
Αντίθετα, ο Γιαννάκης και ο πατέρας του κέρδισαν το θαυμασμό και το χειροκρότημα όλων των Ελλήνων. Ο πιτσιρικάς αποθεώθηκε και αγκαλιάστηκε απ' όλους τους παίκτες του Ολυμπιακού. «Δεν είμαι ο Γιάννης του ΠΑΟΚ, είμαι ο Γιάννης όλων των ομάδων», είπε ο πιτσιρικάς και μας θύμισε ότι έχουμε ξεχάσει την έννοια του αθλητισμού και του ευ αγωνίζεσθαι.


Ο Μικρός Γιαννάκης σας έδειξε τον Δρόμο

Δεν χρειάζεται να είσαι οπαδός μιας ομάδας...για να χαρείς την επιτυχία μιας άλλης

Γίνετε επιτέλους Φίλαθλοι που αγαπάτε τον Αθλητισμό pic.twitter.com/ciVFnFmGJ9— Miyagii (@Miyagii2574471) May 30, 2024
Ντάμα - Documento




You are receiving this email because you subscribed to this feed at https://blogtrottr.com

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe here:
https://blogtrottr.com/unsubscribe/nfz/GMxWxp
Σχόλια