Conference League: Εισαγγελείς, συλλήψεις και παραλειπόμενα του αποψινού τελικού...

Nonews-NEWS.com



Conference League: Εισαγγελείς, συλλήψεις και παραλειπόμενα του αποψινού τελικού...
http://www.nonews-news.com/2024/05/conference-league_1.html
May 29th 2024, 19:03



Ποιοι πολιτικοί αρχηγοί θα παρακολουθήσουν ζωντανά από το γήπεδο τον αγώνα.


Τι αρνήθηκε ο Μελισσανίδης.


Η UEFA απαντά για ποιο λόγο ακύρωσε εισιτήρια του τελικού...
Μπάχαλο με τα περίπου 600 ακριβοπληρωμένα «μπλε» εισιτήρια που βρέθηκαν στα χέρια οπαδών του Ολυμπιακού μέσω «δευτερογενούς αγοράς» και τελευταία στιγμή τα μισά ακυρώθηκαν για λόγους... ασφαλείας. Σύμφωνα με πληροφορίες και με δεδομένη την πληρότητα του γηπέδου της OPAP Arena, η ΕΛ.ΑΣ. εξασφάλισε χώρο για 300 άτομα, μακριά από τις κερκίδες των φίλων της Φιορεντίνα...




Παράλληλα, οι κάτοχοι μπλε εισιτηρίων καλούνται να φορούν είτε ουδέτερα χρώματα είτε αυτά των δύο αντιπάλων του τελικού και σίγουρα όχι ρούχα με διακριτικά άλλων ομάδων.


Την ίδια ώρα, η Νέα Φιλαδέλφεια, τουλάχιστον πέριξ του σταδίου της ΑΕΚ, έχει πλέον ξυπνήσει από την αναγκαστική ραστώνη που επέβαλαν οι αρχές, καθώς αρχίζουν να προσέρχονται οι τυχεροί με τα «χρυσά χαρτάκια» εισόδου, ενώ αστυνομικά μέτρα, κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και αλλαγές στα δρομολόγια των ΜΜΜ σε πλήρη εφαρμογή.


Έξι εισαγγελικοί λειτουργοί  θα είναι επί ποδός. Ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας πρωτοδικών Αθηνών Αντώνης Ελευθεριάνος και οι δύο αθλητικοί εισαγγελείς θα είναι μέσα στην OPAP Arena, ενώ άλλος ένας θα παρακολουθεί από τη ΓΑΔΑ και δύο θα βρίσκονται στην Ποινική Δίωξη. 


Ήδη πάντως, οι αστυνομικές αρχές προχώρησαν στη σύλληψη οπαδού, στην οδό Δεκελείας. Όπως έγινε γνωστό, πρόκειται για 48χρονο που έφερε πάνω του μαχαίρι και  φορούσε διακριτικά της ΑΕΚ. Οδηγήθηκε στην ασφάλεια για τα περαιτέρω.




Έληξε πριν από λίγο η γιορτή για τους φιλάθλους με το τρόπαιο του Conference League.
Φιλοι του Ολυμπιακού και Ιταλοί φωτογραφήθηκαν με το τρόπαιο, και αντάλλαξαν συνθήματα σε πολύ καλό κλίμα. 


Ποιοι πολιτικοί αρχηγοί θα παρακολουθήσουν live τον αγώνα 


Από θύρα φιλάθλων θα παρακολουθήσει τον αποψινό τελικό ο Στέφανος Κασσελάκης. Σύμφωνα με κομματικές πηγές, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ θα βρεθεί απόψε στην OPAP Arena, όπου επέλεξε να παρακολουθήσει τον αγώνα από με παρέα του, όχι όμως από τη θύρα των VIP.


Στο παιχνίδι θα δώσει το «παρών» και ο Νίκος Ανδρουλάκης μαζί με τον γιο του.


Αντίθετα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα παρακολουθήσει το παιχνίδι από το σπίτι του με παρέα και μπάρμπεκιου, όπως αποκάλυψε ο ίδιος σε πρωινή του τηλεοπτική συνέντευξη, παρά το γεγονός ότι ο ίδιος είναι φίλαθλος του Ολυμπιακού. Δήλωσε, μάλιστα, αισιόδοξος για την έκβαση του τελικού, ελπίζοντας ότι η πειραϊκή ομάδα θα μπορέσει να γράψει ιστορία και να γίνει η πρώτη ελληνική ομάδα που κατακτά ευρωπαϊκό τίτλο στο ποδόσφαιρο. «Είμαι πολύ αισιόδοξος. Βλέπω momentum. Μου θυμίζει το 2004. Να το απολαύσουν οι ποδοσφαιριστές. Θα τον δω σπίτι μου τον τελικό, με ένα καλό μπάρμπεκιου και καλούς φίλους. Θα κάνω post. Και ο Παναθηναϊκός πέτυχε μια μεγάλη επιτυχία. Είμαστε στην αρχή ενός πολύ όμορφου καλοκαιριού για τον ελληνικό αθλητισμό».


Τι αρνήθηκε ο Μελισσανίδης


Στα χρώματα της διοργάνωσης, τόσο στον εξωτερικό χώρο, όσο και στο εσωτερικό, έχει «ντύσει» την OPAP Arena η UEFA. Ο προγραμματισμός της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου περιλάμβανε και την κάλυψη των δύο μεγάλων φωτογραφιών στη φυσούνα, δηλαδή της Αγιά Σοφιάς και αυτή με τους πρόσφυγες μπροστά στο τρένο.




You are receiving this email because you subscribed to this feed at https://blogtrottr.com

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe here:
https://blogtrottr.com/unsubscribe/nfz/GMxWxp
Σχόλια