Βουλευτής ύψωσε την παλαιστινιακή σημαία στη γαλλική Βουλή και αποκλείστηκε...

Nonews-NEWS.com



Βουλευτής ύψωσε την παλαιστινιακή σημαία στη γαλλική Βουλή και αποκλείστηκε...
http://www.nonews-news.com/2024/05/blog-post_524.html
May 28th 2024, 20:39






Ο επικεφαλής της γαλλικής Εθνοσυνέλευσης ανέστειλε την απογευματινή συνεδρίαση της κάτω Βουλής του κοινοβουλίου αφού ο Σεμπαστιάν Ντελογκί, βουλευτής του αριστερού κόμματος Ανυπότακτη Γαλλία, κυμάτισε μια παλαιστινιακή σημαία...


«Αυτό δεν είναι ανεκτό», είπε η πρόεδρος της Εθνοσυνέλευσης Γιάελ Μπράουν-Πιβέτ καθώς ανέστειλε τη συνεδρίαση.


«Θα συνεχίσουμε να κουβαλάμε τις φωνές της ειρήνης παντού, όλη την ώρα», ανέφερε αργότερα το κόμμα στο X, δημοσίευσε το βίντεο του περιστατικού.




Ο βουλευτής αποκλείστηκε από τις εργασίες της Εθνοσυνέλευσης για δεκαπέντε ημέρες και θα στερηθεί το ήμισυ της βουλευτικής του αποζημίωσης για δύο μήνες.


Η κύρωση σε βάρος του βουλευτή εγκρίθηκε από τη δεξιά και την ακροδεξιά, με την αριστερά να έχει σε μεγάλο βαθμό ταχθεί εναντίον της κατά τη διάρκεια της ψηφοφορίας.


Το περιστατικό έλαβε χώρα καθώς ο υφυπουργός Εμπορίου Φρανκ Ριστέρ απαντούσε σε ερώτηση σχετικά με την κατάσταση στη Γάζα.


Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης, ο πρωθυπουργός Γκαμπριέλ Ατάλ απέφυγε μια ερώτηση σχετικά με την αναγνώριση του παλαιστινιακού κράτους, την ημέρα που η Ισπανία, η Ιρλανδία και η Νορβηγία έκαναν επίσημα αυτό το συμβολικό βήμα.




You are receiving this email because you subscribed to this feed at https://blogtrottr.com

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe here:
https://blogtrottr.com/unsubscribe/nfz/GMxWxp
Σχόλια