Στα «κόκκινα» η Νέα Φιλαδέλφεια, γράφει Ιστορία ο Ολυμπιακός...

Nonews-NEWS.com



Στα «κόκκινα» η Νέα Φιλαδέλφεια, γράφει Ιστορία ο Ολυμπιακός...
http://www.nonews-news.com/2024/05/blog-post_4144.html
May 29th 2024, 21:00






 ΒΙΝΤΕΟ...
Χιλιάδες οπαδοί του Ολυμπιακού βρίσκονται στη Νέα Φιλαδέλφεια για τον μεγάλο τελικό του Europa Conference League, όπου οι «ερυθρόλευκοι» αντιμετωπίζουν την ιταλική Φιορεντίνα...



Το ματς ξεκινά στις 10 το βράδυ, ωστόσο αρκετές ώρες νωρίτερα οι πρώτοι οπαδοί έφτασαν έξω από το γήπεδο, κι ενώ η Νέα Φιλαδέλφεια (κυρίως) αλλά και το υπόλοιπο λεκανοπέδιο της Αθήνας θυμίζουν φρούριο, λόγω των αυστηρών αστυνομικών μέτρων που έχουν ληφθεί. 




Στις τάξεις των οπαδών του Ολυμπιακού επικρατεί έντονος ενθουσιασμός για κατάκτηση του τροπαίου: υπενθυμίζεται ότι ο Ολυμπιακός βρίσκεται για πρώτη φορά στην ιστορία του, σε τελικό ευρωπαϊκής διοργάνωσης, έπειτα από μια ξέφρενη πορεία που τον οδήγησε στο σημερινό μεγάλο ραντεβού.




Σημειώνεται ότι οι οπαδοί του Ολυμπιακού συγκεντρώθηκαν στο ΟΑΚΑ και οι φίλοι της Φιορεντίνα στο ΟΑΚΑ, πριν μεταβούν στην OPAP Arena. 




Πάντως, νωρίτερα επικράτησε αναστάτωση σε μερίδα φίλων του Ολυμπιακού, ύστερα από την απόφαση της UEFA να ακυρώνει κάποια από τα εισιτήρια του τελικού, τα οποία βρίσκονται στα χέρια φιλάθλων του Ολυμπιακού. Πρόκειται για τα αποκαλούμενα μπλε εισιτήρια που οι φίλαθλοι αυτοί απέκτησαν «με δευτερεύουσα αγορά» μέσω Ιταλίας και προορίζονταν για τις θύρες όπου επρόκειτο να καθίσουν φίλαθλοι της ιταλικής ομάδας. Όπως εξήγησε η UEFA, έλαβε αυτή την απόφαση υπό τον φόβο να υπάρξει ένταση ανάμεσα στους φιλάθλους των δύο ομάδων.








You are receiving this email because you subscribed to this feed at https://blogtrottr.com

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe here:
https://blogtrottr.com/unsubscribe/nfz/GMxWxp
Σχόλια