Μαυροντυμένοι οπαδοί της Φενέρ επιτέθηκαν σε φίλους του Παναθηναϊκού...

Nonews-NEWS.com



Μαυροντυμένοι οπαδοί της Φενέρ επιτέθηκαν σε φίλους του Παναθηναϊκού...
http://www.nonews-news.com/2024/05/blog-post_930.html
May 24th 2024, 18:44




BINTEO...
Μαυροντυμένοι οπαδοί της Φενέρμπαχτσε (ορισμένοι εκ των οποίων χαιρετούσαν ναζιστικά), χωρίς εισιτήρια, προκάλεσαν επεισόδια έξω από την Uber Arena, σπάζοντας τα κιγκλιδώματα και επιχειρώντας να εισβάλουν στο γήπεδο... 
Παράλληλα, οι οπαδοί αυτοί εξαπέλυσαν επίθεση κατά φίλων του Παναθηναϊκού που βρισκόντουσαν εκείνη την ώρα έξω από το γήπεδο. 







Τα επεισόδια σταμάτησαν έπειτα από δυναμική παρέμβαση της τοπικής αστυνομίας, η οποία προχώρησε σε αρκετές προσαγωγές οπαδών της τουρκικής ομάδας. 



Όπως μεταφέρει ο απεσταλμένος της «Εφ.Συν.» στο Βερολίνο, Ευθύμης Ασημακόπουλος, τελικά περίπου 25 άτομα συνελήφθησαν και με βαν της αστυνομίας οδηγήθηκαν στο πιο κοντινό τμήμα. Υπήρξαν και κάποιες πληροφορίες για τραυματισμούς στο «ντου» των Τούρκων προς τους φίλους του Παναθηναϊκού, όμως όλες οι περιπτώσεις ήταν «ελαφρές» και αφορούσαν περισσότερο κοψίματα από θραύσματα, αφού εκτοξεύθηκαν αρκετά γυάλινα μπουκάλια μπύρας. 


 

Δυστυχώς, αυτό το περιστατικό, που δεν κράτησε πάνω από δύο λεπτά χάλασε όλο το όμορφο κλίμα. Τις προηγούμενες ώρες, ο χώρος έξω από την Uber Arena ήταν γεμάτος χρώματα και χαμόγελα. Πολλοί φίλοι του ΠΑΟ (αφού έπαιζε νωρίτερα) έκαναν παρέα με αντίστοιχους του Ολυμπιακού, ενώ στην εξίσωση μπήκαν και οι Τούρκοι (οι μη φανατισμένοι) με τις φωτογραφίες και τα φιλικά χτυπήματα στην πλάτη να δίνουν και να παίρνουν.


efsyn.gr






You are receiving this email because you subscribed to this feed at https://blogtrottr.com

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe here:
https://blogtrottr.com/unsubscribe/nfz/GMxWxp
Σχόλια