Αδιανόητος ξυλοδαρμός ανήλικων κοριτσιών...

Nonews-NEWS.com



Αδιανόητος ξυλοδαρμός ανήλικων κοριτσιών...
http://www.nonews-news.com/2024/05/blog-post_297.html
May 16th 2024, 12:45






Ένα νέο φαινόμενο βίας ανηλίκων έφτασε σε δελτίο ειδήσεων, για να ενημερώσει πως τίποτα δεν έχει αλλάξει σε ό,τι αφορά τις ασύλληπτες εκρήξεις εφήβων προς χάριν των likes στα social media, αλλά και την αναγνώριση των συνομηλίκων που επευφημούν και δη των αγοριών...
Το βίντεο που μεταδόθηκε αφορά άγριο ξυλοδαρμό δυο έφηβων κοριτσιών στην Καλαμάτα που ξέσπασε εν μέσω του ανταγωνισμού τους για το ποια έχει τους καλύτερους κοιλιακούς, όπως προσπαθούσαν να κερδίσουν την προσοχή του ίδιου αγοριού.

Το περιστατικό που ακολουθεί σημειώθηκε στο σιδηροδρομικό σταθμό, 100 μέτρα από την πλατεία Αριστομένους, όπου έδωσαν ραντεβού τα κορίτσια για να λύσουν τις διαφορές τους -προκειμένου να μην είναι στα όρια του σχολείου, γεγονός που επιφέρει τιμωρίες.

Εν τω μεταξύ, ενόσω τα κορίτσια ουσιαστικά, απειλούν η μια τη ζωή της άλλης με τα δυνατά χτυπήματα που φέρουν η μια στην άλλη, συμμαθητές τους που είναι μπροστά κάνουν προτάσεις για χτυπήματα και προτροπές του τύπου «τελείωσε την». Περαστικοί επίσης, σταματούν να δουν το θέαμα, αλλά δεν κάνουν κάτι για να το λήξουν.

Τουναντίον, πολλοί βιντεοσκοπούν την στιγμή.

Ως εκ τούτου, υπόλογες είναι οι 15χρονες αλλά και όσοι παρακολούθησαν τον καβγά. Ή μάλλον θα ήταν υπόλογοι, αν οι γονείς κάποιου κοριτσιού είχε προσφύγει στις αρχές. Κάτι που δεν έχει γίνει μέχρι το πρωί της Πέμπτης. Το βίντεο ωστόσο, έχει σταλεί στον εισαγγελέα...
News 24/7





You are receiving this email because you subscribed to this feed at https://blogtrottr.com

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe here:
https://blogtrottr.com/unsubscribe/nfz/GMxWxp
Σχόλια