Αντιμέτωπος με φυλάκιση...

Nonews-NEWS.com



Αντιμέτωπος με φυλάκιση...
http://www.nonews-news.com/2024/05/blog-post_5330.html
May 31st 2024, 09:00






Ο Ντόναλντ Τραμπ κρίθηκε ένοχος για 34 κατηγορίες για παραποίηση επαγγελματικών αρχείων σχετικά με κρυφές πληρωμές χρημάτων στην πορνοστάρ Στόρμι Ντάνιελς...
Ο επικεφαλής των ενόρκων στη δίκη του Ντόναλντ Τραμπ για τα χρήματα που έδωσε τελικά στην πορνοστάρ Στόρμι Ντάνιελς, εξαγοράζοντας τη σιωπή της, είχε σταθερό τόνο φωνής, καθώς ανακοίνωνε τις ετυμηγορίες για τον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ.

Έπειτα από πέντε εβδομάδες ακροαματικής διαδικασίας, η δίκη του Τραμπ ολοκληρώθηκε, με το δικαστήριο να κρίνει τον πρώην αρχηγό του Λευκού Οίκου ένοχο και για τις 34 κατηγορίες, εν μέσω της προεκλογικής εκστρατείας για τις προεδρικές εκλογές του προσεχούς Νοεμβρίου.

Σύμφωνα με το Sky News, δημοσιογράφοι που κάλυπταν την πολύκροτη δίκη είπαν ότι ο ίδιος ο Τραμπ δεν άλλαξε τη συμπεριφορά του, εκτός από το να κοιτάζει προς τα κάτω.

Λίγη ώρα αφού κρίθηκε ένοχος για το σύνολο των κατηγοριών στην ποινική δίκη του στη Νέα Υόρκη από το σώμα των ενόρκων, ο Αμερικανός πρώην πρόεδρος και εκ νέου υποψήφιος για το αξίωμα είπε πως η «αληθινή ετυμηγορία» θα αναγνωστεί την 5η Νοεμβρίου – την ημέρα των προεδρικών εκλογών στις ΗΠΑ.

Νωρίτερα, κατά την άφιξή του στο δικαστήριο ο Ντόναλντ Τραμπ είχε κάνει λόγο για «επικίνδυνη ημέρα για την Αμερική», επιμένοντας ότι η δίκη αυτή «δεν θα έπρεπε να έχει γίνει».

Παράλληλα, είχε επιτεθεί και πάλι στον δικαστή Χουάν Μέρτσαν, αποκαλώντας τον «διεφθαρμένο»

Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ είναι πιθανό να έρθει αντιμέτωπος με ποινή έως και τεσσάρων ετών κάθειρξης – Είναι βέβαιο ότι θα ασκήσει έφεση, διαδικασία που θα μπορούσε να διαρκέσει ακόμα και χρόνια...







You are receiving this email because you subscribed to this feed at https://blogtrottr.com

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe here:
https://blogtrottr.com/unsubscribe/nfz/GMxWxp
Σχόλια