Απειλούν να πάρουν τα όπλα...

Nonews-NEWS.com



Απειλούν να πάρουν τα όπλα...
http://www.nonews-news.com/2024/05/blog-post_3248.html
May 31st 2024, 13:30






Σε παράκρουση βρίσκονται τις τελευταίες ώρες οι υποστηρικτές του Ντόναλντ Τραμπ, εξαιτίας της καταδίκης του...
Οι «τραμπικοί» καλούν σε ταραχές, εξέγερση και βίαια αντίποινα κατά των ενόρκων και του δικαστή που έκριναν ένοχο τον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ για 34 κατηγορίες.
Μετά τη χθεσινή ετυμηγορία, πολλοί από τους υποστηρικτές του δισεκατομμυριούχου δήλωσαν ότι η καταδίκη του είναι απόδειξη ότι το πολιτικό σύστημα των ΗΠΑ είναι προβληματικό και ότι μόνο η βίαιη δράση μπορεί να σώσει τη χώρα.

«1.000.000 (ένοπλοι) άνδρες πρέπει να πάνε στην Ουάσινγκτον και να τους κρεμάσουν όλους. Αυτή είναι η μόνη λύση», σύμφωνα με ανάρτηση στο Patriots.win. Άλλος χρήστης έγραψε: «Ο Τραμπ θα πρέπει να γνωρίζει ότι διαθέτει έναν στρατό διατεθειμένο να πολεμήσει και να πεθάνει για εκείνον, αν το ζητήσει (...) Θα πάρω τα όπλα, αν το ζητήσει».

Σε άλλες αναρτήσεις χρήστες ζητούσαν να στοχοποιηθούν οι Δημοκρατικοί και σε κάποιες περιπτώσεις έφτασαν στο σημείο να ζητούν να τους σκοτώσουν. «Η Αμερική καταστράφηκε εντελώς από τους δημοκρατικούς. Γεμίστε και Οπλίστε», έγραψε ένας χρήστης στο Gateway Pundit.

«Πιστεύω όντως ότι πολλοί από αυτούς τους ανθρώπους αναζητούσαν εδώ και καιρό μια αφορμή για να κινητοποιηθούν», σχολίασε η Έιμι Κούτερ του Middleburry Institute of International Studies' Center on Terrorism, Extremism and Counterterrorism. «Ελπίζω να κάνω λάθος. Το λέω εδώ και καιρό όμως ότι δεν θα εκπλησσόμουν αν έβλεπα βία εξαιτίας μιας καταδικαστικής απόφασης, είτε εναντίον των ενόρκων» είτε εναντίον άλλων προσώπων που συνδέονται με τη δίκη...





You are receiving this email because you subscribed to this feed at https://blogtrottr.com

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe here:
https://blogtrottr.com/unsubscribe/nfz/GMxWxp
Σχόλια