Ώρα για κοντομάνικα...

Nonews-NEWS.com



Ώρα για κοντομάνικα...
http://www.nonews-news.com/2024/05/blog-post_4764.html
May 28th 2024, 08:15






Σταδιακά ανεβαίνει ο υδράργυρος, ενώ λίγες βροχοπτώσεις συνεχίζουν την παρουσία τους στην χώρα μας. Σε ό,τι αφορά την εξέλιξη του καιρού, καταιγίδες επηρεάζουν την Ιταλία και την Αδριατική.

Σήμερα Τρίτη, στη βόρεια Ελλάδα  αναμένονται λίγες νεφώσεις στην Θράκη και βροχοπτώσεις με πρόσκαιρες καταιγίδες στη Μακεδονία μετά το μεσημέρι. Η θερμοκρασία από 10 βαθμούς στα ορεινά έως 28 και ήπιοι νοτιάδες μέχρι 4 μποφόρ...
30 βαθμοί και βροχή προβλέπονται στον κάμπο της Θεσσαλίας.

Λίγες βροχές περιμένουμε στα δυτικά και νεφώσεις στην Στερεά και την Πελοπόννησο. Ο υδράργυρος στους 31 βαθμούς και δυτικοί άνεμοι μέχρι 5 μποφόρ στο Ιόνιο.

Στις Κυκλάδες αναμένεται ηλιοφάνεια, ενώ στα Δωδεκάνησα ενδέχεται να βρέξει ασθενώς. Βορειοδυτικοί άνεμοι πνέουν έως 6 μποφόρ και το θερμόμετρο μέχρι 28 βαθμούς.

Στην Κρήτη, το Ρέθυμνο, το Ηράκλειο, τα νότια και τη Σητεία αναμένουμε αίθριο καιρό. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 26 βαθμούς.

Στην Αττική περιμένουμε γενικά ηλιοφάνεια με λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις. Νοτιάδες στο Σαρωνικό έως 5 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 30 βαθμούς.

Στην Θεσσαλονίκη αναμένεται γενικά αίθριος καιρός με λίγη συννεφιά. Ήπιοι νοτιάδες στον Θερμαϊκό μέχρι 5 μποφόρ, ενώ το θερμόμετρο θα κυμανθεί  από 17 έως 24 βαθμούς...





You are receiving this email because you subscribed to this feed at https://blogtrottr.com

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe here:
https://blogtrottr.com/unsubscribe/nfz/GMxWxp
Σχόλια