Ομόνοια: Θύμα αρπαγής, άγριας κακοποίησης και βιασμού έπεσε μια 33χρονη...

Nonews-NEWS.com



Ομόνοια: Θύμα αρπαγής, άγριας κακοποίησης και βιασμού έπεσε μια 33χρονη...
http://www.nonews-news.com/2024/05/33.html
May 31st 2024, 16:30






Θύμα αρπαγής, άγριας κακοποίησης και βιασμού έπεσε μία 33χρονη γυναίκα στην Ομόνοια από έναν 27χρονο αλλοδαπό...
Όλα ξεκίνησαν το μεσημέρι της περασμένης Δευτέρας (27/5), όταν διερχόμενη περιπολία της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. εντόπισε στην συμβολή των οδών Ξούθου και Σωκράτους τον 27χρονο, τον οποίο έκρινε ύποπτο, τον σταμάτησαν για έλεγχο και στην κατοχή του βρέθηκε ένα μαχαίρι μήκους 23 εκατοστών, με αποτέλεσμα να συλληφθεί για τον νόμο περί όπλων και να οδηγηθεί στο Τμήμα Ασφαλείας της Ομόνοιας.

Αργότερα το βράδυ της ίδιας ημέρας, διερχόμενοι αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. από την οδό Ξούθου 8, άκουσαν γυναίκ να καλεί σε βοήθεια, από εμφανώς εγκαταλελειμμένο κτίριο. Άμεσα οι Αστυνομικοί μετέβησαν στον 1ο όροφο του κτιρίου, από όπου προέρχονταν οι εκκλήσεις βοήθειας, όπου εντόπισαν μία πόρτα κλειδωμένη με λουκέτο και στη πίσω μεριά αυτής, μία γυναίκα να ζητάει να την απεγκλωβίσουν.
Ακολούθως, οι αστυνομικοί έσπασαν το λουκέτο και αφού εισήλθαν στο εσωτερικό, εντόπισαν πάνω σε κρεβάτι την 33χρονη, δεμένη, με υφασμάτινα δεσμά, σε χέρια και πόδια και εμφανώς τραυματισμένη στο κεφάλι και σε όλο της το σώμα, φέροντας τραύμα από μαχαίρι στον αριστερό της μηρό.

Οι αστυνομικοί την μετέφεραν στο Α.Τ. Ομονοίας όπου κατήγγειλε ότι υπαίτιος της κατάστασής της ήταν ο κατηγορούμενος, τον οποίο αναγνώρισε ανεπιφύλακτα. Εν συνεχεία παρασχέθηκαν θύμα οι πρώτες βοήθειες και κλήθηκε σταθμός ΕΚΑΒ, ο οποίος, αφού την εξέτασε, την παρέλαβε και τη μετέφερε στο Νοσοκομείο «Γ. ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ».
Στον χώρο που ο δράστης είχε μετατρέψει σε θάλαμο βασανιστηρίων για το θύμα, βρέθηκαν επίσης και κατασχέθηκαν, ένα μαχαίρι συνολικού μήκους 22 εκατοστών, με μήκος λάμας 11,5 εκατοστών και ένα αιχμηρό κομμάτι ξύλου, συνολικού μήκους 72 εκατοστών, το οποίο φέρει κηλίδες αίματος, τα οποία σύμφωνα με την παθούσα, ο κατηγορούμενος χρησιμοποίησε σε βάρος της.

Τα ξημερώματα πλέον της Τρίτης (28/5), αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Ομονοίας μετέβησαν στο Νοσοκομείο, όπου νοσηλευόταν η παθούσα και σύμφωνα με τον εφημερεύοντα προϊστάμενο, επιβεβαίωσε ότι το θύμα έφερε κακώσεις σε όλο της το σώμα, κυρίως στα χέρια και στα πόδια και τραύμα από μαχαίρι στον μηρό.

Εν συνεχεία, η παθούσα δήλωσε στους αστυνομικούς, ότι τα ξημερώματα της Δευτέρας, συνάντησε τον κατηγορούμενο, τον οποίο δεν γνωρίζει, στον δρόμο και συμφώνησαν να μεταβούν στην οικία του, προκειμένου να έρθουν σε σεξουαλική επαφή. Αφού η παθούσα εισήλθε στην οικία του, ο κατηγορούμενος της επιτέθηκε, χτυπώντας τη και την ανάγκασε να προβεί σε στοματικό έρωτα, παρά την θέληση της, κατά τη διάρκεια του οποίου εξακολουθούσε να τη χτυπάει, ενώ από εκείνη τη στιγμή και μετέπειτα δε μπορούσε να ανακαλέσει τίποτα στη μνήμη της, ενώ όταν ξύπνησε κάλεσε σε βοήθεια. Ήταν η στιγμή που οι αστυνομικοί την εντόπισαν και την απελευθέρωσαν...





You are receiving this email because you subscribed to this feed at https://blogtrottr.com

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe here:
https://blogtrottr.com/unsubscribe/nfz/GMxWxp
Σχόλια