Eurovision 2024: Μάχη για τη νίκη δίνουν τρεις χώρες - Τι δείχνουν τα στοιχήματα σήμερα Πώς θα είναι η πρώτη live μετάδοση του τραγουδιού «Ζάρι» πριν...

eXofitsio

eXofitsio news and articles Συνεχής ενημέρωση με νέα και ειδήσεις

Eurovision 2024: Μάχη για τη νίκη δίνουν τρεις χώρες - Τι δείχνουν τα στοιχήματα σήμερα Πώς θα είναι η πρώτη live μετάδοση του τραγουδιού «Ζάρι» πριν από τη Eurovision 2024 - Τι αποκάλυψε η Μαρίνα Σάττι.
https://exofitsio.blogspot.com/2024/04/eurovision-2024-live-eurovision-2024.html
Apr 1st 2024, 14:23


EBU | Eurovision Song Contest

 


Γράφει ο Σωτήρης Χαραλαμπόπουλος
 


Στα τέλη του μήνα αναμένεται να αρχίσουν οι πρόβες στο Μάλμε της Σουηδίας, όπου θα φιλοξενηθεί η Eurovision 2024 από τις 7 έως και τις 11 Μαΐου. Παρ' όλα αυτά, όπως δείχνουν τα στοιχήματα τη Δευτέρα (01/04), δεν υπάρχει ξεκάθαρος νικητής, αλλά τρεις χώρες φαίνεται να δίνουν μάχη για τη νίκη μέχρι στιγμής. Τα φαβορί - τουλάχιστον θεωρητικά - είναι οκτώ, μεταξύ των οποίων συμπεριλαμβάνεται και η Ελλάδα με το τραγούδι «Ζάρι» που ερμηνεύει η Μαρίνα Σάττι.

Ειδικότερα, σύμφωνα με το Eurovision World, στην πρώτη θέση των στοιχημάτων ως προς τις πιθανότητες νίκης στη Eurovision παραμένει η Κροατία με αποδόσεις από 4 έως 5. Ωστόσο, δυναμικά ανεβαίνει η Ελβετία τις τελευταίες δύο ημέρες με αποδόσεις από 4 έως 4,5 - σε μερικές στοιχηματικές εταιρείες μάλιστα έχει περάσει ήδη στην κορυφή. Τρίτη και σε απόσταση αναπνοής είναι η Ιταλία με αποδόσεις από 5 έως 6,6.


Από εκεί και πέρα, στην τέταρτη θέση είναι η Ουκρανία με αποδόσεις από 4 έως 9 και στην πέμπτη θέση είναι η Ολλανδία με αποδόσεις από 7 έως 9. Έκτο είναι το Βέλγιο με αποδόσεις από 11 έως 20 ενώ η Γαλλία πέρασε την Ελλάδα και πλέον βρίσκεται στην έβδομη θέση των στοιχημάτων ως προς τις πιθανότητες νίκης στη Eurovision 2024 με αποδόσεις από 17 έως 24. Η Ελλάδα με τη Μαρίνα Σάττι και το τραγούδι «Ζάρι», που κατάφερε να μπει μέχρι και σε μουσικό chart της Ιαπωνίας, βρίσκεται στην όγδοη θέση με αποδόσεις από 13 έως 30.

Μάλιστα, η πρώτη δεκάδα των στοιχημάτων, πέρα από τα προαναφερθέντα οκτώ φαβορί για τη νίκη στη Eurovision 2024, κλείνει με το Ισραήλ στην ένατη θέση που έχει αποδόσεις από 23 έως 60 και με τη διοργανώτρια Σουηδία στη δέκατη θέση που έχει αποδόσεις από 26 έως 60.











Η πρώτη live εμφάνιση της Μαρίνας Σάττι με το «Ζάρι»

Πρέπει να επισημανθεί ότι από τα τραγούδια που βρίσκονται στις πρώτες οκτώ θέσεις των στοιχημάτων ως προς τις πιθανότητες νίκης στη Eurovision 2024 και λογίζονται ως τα μεγάλα φαβορί, έχουμε δει έστω μια live εμφάνιση των επτά.

Μόνο η Μαρίνα Σάττι δεν έχει πραγματοποιήσει κάποια live εμφάνιση - είτε τηλεοπτικά είτε συναυλία - αλλά, όπως αποκάλυψε πριν από μερικές ημέρες μέσω Instagram, έρχεται σύντομα διασκευή του «Ζαριού» συνοδεία ορχήστρας που θα έχει κλαρίνο, ζουρνά, τουμπερλέκι και κιθάρα μεταξύ άλλων μουσικών οργάνων.





 





You are receiving this email because you subscribed to this feed at https://blogtrottr.com

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe here:
https://blogtrottr.com/unsubscribe/nfz/swSY80
Σχόλια