Από τέλη καλοκαιριού 2024 θα εφαρμοστεί στην Μεγάλη Βρετανία, νέος νόμος με βαριές ποινές, για όσους εκτρέφουν με καταγεγραμμένα πουλερικά...

Koukfamily.blogspot.com

"Ενα Ελληνικό οικογενειακό ιστολόγιο με ευαισθησία σε κάθε τι ελληνικό"

Από τέλη καλοκαιριού 2024 θα εφαρμοστεί στην Μεγάλη Βρετανία, νέος νόμος με βαριές ποινές, για όσους εκτρέφουν με καταγεγραμμένα πουλερικά στις οικίες τους!
https://koukfamily.blogspot.com/2024/04/2024_02061463371.html
Apr 16th 2024, 13:00


Οι άνθρωποι στη Μεγάλη Βρετανία που διατηρούν κοτόπουλα στον κήπο τους θα πρέπει να τα καταχωρήσουν στην κυβέρνηση σύμφωνα με τους νέους κανόνες για την καταπολέμηση της γρίπης των πτηνών. 
 

Σύμφωνα με τους προτεινόμενους νέους κανόνες, τους οποίους είχε ζητηθεί η γνώμη της κυβέρνησης, οι ιδιοκτήτες πτηνών θα πρέπει να ενημερώνουν τα οικόσιτα πτηνά σε ετήσια βάση. Θα πρέπει να παρέχουν πληροφορίες, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας τους, της τοποθεσίας όπου φυλάσσονται τα πτηνά και λεπτομέρειες για το είδος, τον αριθμό και τη χρήση τους.
 

Ο νόμος θα ισχύει για άτομα που έχουν κότες στην αυλή, αρπακτικά πουλιά και περιστερώνες, αλλά δεν θα επηρεάζει τα πτηνά συντροφιάς που φυλάσσονται μέσα σε μια οικόσιτη κατοικία, όπως ένας παπαγάλος ή καναρίνι σε κλουβί που δεν φεύγει ποτέ από κει. 
 
Σε κοινή δήλωση, οι επικεφαλής κτηνίατροι από την Αγγλία, τη Σκωτία και την Ουαλία δήλωσαν: «Αυτές οι προτάσεις θα μας επιτρέψουν να έχουμε μια πλήρη εικόνα του αριθμού και της θέσης των πτηνών που διατηρούνται στη Μεγάλη Βρετανία και θα διευκολύνουν την παρακολούθηση και τη διαχείριση της εξάπλωσης της ασθένειας των πτηνών. Αυτές οι πληροφορίες θα βοηθήσουν επίσης στην ενημέρωση μελλοντικών αξιολογήσεων κινδύνου και θα διατηρήσουμε τη δέσμευσή μας να χτίζουμε συνεχώς το εκτεταμένο ερευνητικό μας χαρτοφυλάκιο για τη γρίπη των πτηνών». 
 
Δήλωσαν επίσης ότι ένα νέο σύστημα μητρώου θα μπορούσε να βοηθήσει τους ιδιοκτήτες, ειδοποιώντας την Υπηρεσία Υγείας Ζώων και Φυτών για τα πτηνά τους, θα λάμβάνουν ενημερώσεις, όπως τυχόν τοπικά κρούσματα γρίπης των πτηνών και πληροφορίες σχετικά με τους κανόνες βιοασφάλειας από την απειλή των πτηνών… 
 
Αυτό τουλάχιστον μας έλεγε ο Guardian ένα χρόνο πριν… Τώρα έχουμε και την απόφαση του νέου νόμου, ο οποίος θα εφαρμοστεί τέλη καλοκαιριού 2024 στη Σκωτία. 
 
6 μήνες φυλακή λοιπόν για τους φτωχούς ή 5000 λίρες πρόστιμο αν έχεις λεφτά και δεν δηλώσεις ότι εκτρέφεις κοτόπουλα – ακόμα κι αν πρόκειται έστω για ένα! και όλα αυτά γιατί… για ενδεχόμενο ξέσπασμα της γρίπης των πτηνών που τα ΜΜΕ έχουν ήδη ξεκινήσει να τρομοκρατούν τον κόσμο:
 
Όπως σημειώνουν οι "ειδικοί" που εξέτασαν τον νόμο: 
 
Μετά από προσεκτική εξέταση των απαντήσεων και λαμβάνοντας υπόψη τους κυβερνητικούς στόχους για την αντιμετώπιση κρουσμάτων ασθενειών των πτηνών (όπως η γρίπη των πτηνών) σε φυλαγμένα πτηνά, η κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου, η κυβέρνηση της Σκωτίας και η κυβέρνηση της Ουαλίας συμφώνησαν να προχωρήσουν σε προτεινόμενες αλλαγές:

επεκτείνετε την εγγραφή σε όλα τα διατηρημένα πτηνά, όχι μόνο τα πουλερικά, και απαίτουν να μειώσετε το όριο από 50 σε 1
εξαιρούνται από την υποχρεωτική απαίτηση εγγραφής ψιττακίνες και πασερίνες (παπαγάλοι, καναρίνια και παρόμοια είδη) που φυλάσσονται σε κατοικία ή σε ειδικό «σπίτι πουλιών» χωρίς να βγαίνουν από αυτό.

να δώσει εντολή σε όλους τους κατόχους να επανεξετάζουν τα αρχεία τους ετησίως



Οι προτεινόμενες αλλαγές θα εφαρμοστούν σε 2 φάσεις. Οι υποχρεωτικές απαιτήσεις εγγραφής θα ισχύουν από τα τέλη του καλοκαιριού ή τις αρχές του φθινοπώρου 2024 και οι υποχρεωτικές ετήσιες ενημερώσεις 12 μήνες μετά. 
Συμπέρασμα: Απο την απάτη του Covid19 και έπειτα, έχουν αποθρασυνθεί εντελώς. Συνεχίστε να είστε υπάκουοι και θα έρθουν νόμοι που θα σας παίρνουν και τα παιδιά απο το σπίτι σας (αν σας επιτρέπουν να κάνετε).  
anazitiseis.gr  
https://corfiatiko.blogspot.com/2024/04/2024_11.html
πηγή





You are receiving this email because you subscribed to this feed at https://blogtrottr.com

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe here:
https://blogtrottr.com/unsubscribe/nfz/Y0XZ65
Σχόλια