Δεύτερη διάσωση επιβάτη από ναυτικούς και λιμενικούς μετά τη δολοφονία του Αντώνη...

Γυναίκα, επιβάτης του επιβατηγού-οχηματαγωγού πλοίου "Blue Star Paros" κατά τη διαδικασία φόρτωσης του πλοίου, σήμερα το μεσημέρι, στο λιμάνι της Τήνο



Γυναίκα, επιβάτης του επιβατηγού-οχηματαγωγού πλοίου "Blue Star Paros" κατά τη διαδικασία φόρτωσης του πλοίου, σήμερα το μεσημέρι, στο λιμάνι της Τήνου παραπάτησε και έπεσε στη θάλασσα.

Σύμφωνα με το Λιμενικό, άμεσα, στελέχη της Λιμενικής Αρχής, ένας... μέλος του πληρώματος και ένας καβοδέτης, πήδηξαν στη θάλασσα και βοήθησαν τη γυναίκα να βγει από το νερό. Αφού της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, δήλωσε καλά στην υγεία της, και το πλοίο απέπλευσε προκειμένου να συνεχίσει το δρομολόγιό του. Να σημειώσουμε οτι "Blue Star Paros" ανήκει στο στόλο της εταιρείας "Blue Star Ferries", στην ίδια εταιρεία δηλαδή που ανήκει και το "Blue Horizon" στον καταπέλτη του οποίου στις 5 Σεπτεμβρίου δολοφονήθηκε ο Αντώνης Καργιώτης.

Υπενθυμίζεται ότι μετά τα όσα τραγικά συνέβησαν στο λιμάνι του Πειραιά, στις 5 Σεπτεμβρίου, είναι το δεύτερο περιστατικό διάσωσης επιβάτη από ναυτικούς και λιμενικούς, καθώς στις 15 Σεπτεμβρίου 66χρονη γυναίκα που επέβαινε στο επιβατηγό-ταχύπλοο πλοίο «Super Jet» κατά τον κατάπλου του παραπάτησε και έπεσε στη θάλασσα, στο λιμάνι της Μήλου. Άμεσα, μέλος του πληρώματος πήδηξε στη θάλασσα και κράτησε την 66χρονη στην επιφάνεια, ενώ στελέχη της Λιμενικής Αρχής έριξαν κάβο και την περισυνέλεξαν με ασφάλεια στον ντόκο.


nonews-NEWS
Σχόλια