Football Manager 2023 - El Amigos (Eλληνικό Menu)

Στο Football Manager 2023, δε διαλέγεις απλά ομάδα και προπονητή. Ξαναγράφεις την ιστορία του αγαπημένου σου συλλόγου καθώς δημιουργείς το δικό σου στ

 



Genre: Simulation, Sports
Developer: Sports Interactive
Publisher: SEGA
Size:3,8 GB

Στο Football Manager 2023, δε διαλέγεις απλά ομάδα και προπονητή. Ξαναγράφεις την ιστορία του αγαπημένου σου συλλόγου καθώς δημιουργείς το δικό σου στυλ διοίκησης και προπόνησης. Για πρώτη φορά με ασύγκριτο βάθος και λεπτομέρεια, το Football Manager 2023 είναι με διαφορά η καλύτερη έκδοση που έχει κυκλοφορήσει ως τώρα.

Διάλεξε την ομάδα που σου ταιριάζει. Συνάντησε το ΔΣ και άκου τους στόχους τους, και αν τους πετύχεις, θα κερδίσεις την αυτονομία που χρειάζεσαι για να μεγαλουργήσεις. Μη φέρνεις απλά superstars. Μπορείς να τους δημιουργήσεις. Κάνε έξυπνο scouting και μάζεψε τα δικά σου wonderkids για να επενδύσεις στο μέλλον. Η ομάδα σου παίζει όπως ακριβώς θέλεις εσύ. Δημιούργησε τη δική σου στρατηγική και δίδαξε ποδόσφαιρο τόσο στον πίνακα όσο και στο γήπεδο.

ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΕΣ ΝΥΧΤΕΣ
Ζήστε μια μεγαλύτερη αίσθηση της ευκαιρίας με το UEFA Champions League, το UEFA Europa League και το UEFA Europa Conference League όλα με πλήρη άδεια. Οι ανανεωμένες κληρώσεις κυπέλλου και τα επίσημα ονόματα ομάδων, οι πίνακες αποτελεσμάτων και τα γραφικά γκολ ζωντανεύουν ζωντανά τους Διασυλλογικούς Διαγωνισμούς της UEFA.

ΦΤΙΑΞΤΕ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΕΣ ΟΜΑΔΕΣ
Ενισχύστε τη μεταγραφική σας δραστηριότητα με ανανεωμένες συναντήσεις αναζήτησης και στρατολόγησης, μια στενότερη σχέση με πράκτορες και ολοκαίνουργια εργαλεία σχεδιασμού ομάδας. Με μια καλύτερη επίβλεψη των προοπτικών σας στα σκαριά, δεν ήταν ποτέ πιο εύκολο να ανταποκριθείτε στις μακροπρόθεσμες φιλοδοξίες του συλλόγου.

ΞΕΠΕΡΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ ΣΑΣ
Δοκιμάστε τις διαχειριστικές σας δεξιότητες ενάντια στους πιο ρεαλιστικούς διαχειριστές τεχνητής νοημοσύνης στην ιστορία της σειράς. Μια αναθεώρηση της διαδικασίας λήψης αποφάσεων των αντιπάλων σας τους έχει κάνει πιο έξυπνους, ενώ οι νέες τακτικές οδηγίες εκτός κατοχής κάνουν πιο βιώσιμο το αμυντικό ποδόσφαιρο και το ποδόσφαιρο στην αντεπίθεση. Καθώς πιέζεστε σκληρότερα σε κάθε παιχνίδι, θα παρατηρήσετε περαιτέρω βελτιώσεις στη μηχανή του αγώνα, συμπεριλαμβανομένων αλλαγών στον τρόπο λειτουργίας των wing-back και double pivots και μια σειρά από νέα κινούμενα σχέδια.

ΚΕΡΔΙΣΤΕ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΤΩΝ ΟΠΑΔΩΝ
Γίνετε ένα με τους οπαδούς με το νέο σύστημα Υποστηρικτής Εμπιστοσύνης. Αντιμετωπίστε τις προσδοκίες τους εντός και εκτός γηπέδου για να εξασφαλίσετε ένα λαμπρό, μακροπρόθεσμο μέλλον στο club.

ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΑΣ
Ξαναζήστε τα ορόσημα και τα επιτεύγματα κάθε καριέρας με το ολοκαίνουργιο Χρονολόγιο Dynamic Manager. Είτε έχετε κάνει το ντεμπούτο του σε έναν νεαρό παίκτη στην πρώτη ομάδα είτε έχετε κερδίσει το UEFA Champions League, δεν ήταν ποτέ πιο εύκολο να απολαύσετε και να μοιραστείτε την ιστορία του Football Manager.




http://q.gs/FVYxB


Σχόλια