ΟΗΕ ΚΑΙ ΑΤΖΕΝΤΑ 30. Η ΥΠΟΤΑΓΗ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΣΤΙΣ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΕΣ ΑΠΟ ΤΟ 2015 ΕΩΣ ΤΟ 2030

Ένα έγγραφο του ΟΗΕ γράφει: «Δεσμευόμαστε να εργαστούμε ακούραστα για την πλήρη εφαρμογή της παρούσας ατζέντας 2030». Στις 26 Ιουνίου 19


Ένα έγγραφο του ΟΗΕ γράφει: «Δεσμευόμαστε να εργαστούμε ακούραστα για την πλήρη εφαρμογή της παρούσας ατζέντας 2030».

Στις 26 Ιουνίου 1945 στο Σαν Φρανσίσκο υπεγράφη ο Χάρτης των Ηνωμένων Εθνών και δημιουργήθηκε ο Οργανισμός Ηνωμένων Εθνών (ΟΗΕ). Επίσημα ιδρύθηκε στις 24 Οκτωβρίου 1945. Ο ΟΗΕ χρηματοδοτείται από τα κράτη μέλη του. Σήμερα έχει μέλη 193 κράτη τα οποία συνεισφέρουν ποσοστό επί του ΑΕΠ για την λειτουργία του Οργανισμού. Σκοπός του είναι η συνεργασία των κρατών στους τομείς του Διεθνούς Δικαίου της ασφάλειας, της οικονομικής ανάπτυξης και της οικονομικής ανάπτυξης και της πολιτικής ισότητας.

Στεγάζεται στην Νέα Υόρκη σε οικόπεδο και κτήριο που ανήκει στην οικογένεια Ροκφέλερ και ήταν σφαγεία ζώων πριν ανεγερθεί το κτήριο που στεγάζει τον ΟΗΕ. Ένα από τα όργανα του ΟΗΕ είναι το συμβούλιο ασφαλείας που η αρμοδιότητά του είναι η διατήρηση της ειρήνης και της ασφάλειας στον πλανήτη. Στην ουσία είναι ένα όργανο των πολυεθνικών εταιρειών που ελέγχουν τον ΟΗΕ και εξυπηρετεί τα συμφέροντά τους. Παράδειγμα, η Κύπρος που το 36,7% του νησιού είναι υπό παράνομη Τούρκικη κατοχή από το 1974. Επειδή ο πλανήτης βρίσκεται υπό εταιρική διακυβέρνηση (τον ελέγχουν οι τράπεζες και οι πολυεθνικές εταιρείες) έτσι και ο ΟΗΕ είναι ένα όργανο της Παγκόσμιας Εταιρικής Διακυβέρνησης.

Στα πλαίσια αυτά στις 3/8/2015 ψηφίστηκε η Ατζέντα 30. Η Ατζέντα 30 προγραμματίζει τη ζωή των λαών από το 2015 έως το 2030. Είναι μέρος της Ατζέντας 21, η οποία ψηφίσθηκε το 1992 από τον ΟΗΕ και προγραμμάτισε τον 21ο αιώνα.

Η Ατζέντα 30 είναι μια δέσμη 17 στόχων που αφορά την μελλοντική αειφόρα βιώσιμη ανάπτυξη. Η αειφόρα ανάπτυξη είναι η ανάπτυξη «που ικανοποιεί τις ανάγκες του παρόντος χωρίς να θέτει σε κίνδυνο τη δυνατότητα των μελλοντικών γενεών να ικανοποιούν τις δικές τους ανάγκες». Βασίζεται σε δύο παράγοντες: τις ανθρώπινες ανάγκες και το περιβάλλον. Αφορά την διαχείριση των πόρων, όπως η ενέργεια, το νερό, η ύλη, η γη.

Ο δρόμος για την αειφόρα ανάπτυξη περνά από την μείωση της κατανάλωσης, συνεπώς και της παραγωγής (ένας από τους στόχους της εξάπλωσης του Κορονοϊού). Ποιος όμως ελέγχει τους πλανητικούς πόρους; Φυσικά οι πολυεθνικές εταιρείες και οι τράπεζες που τις χρηματοδοτούν. Σχεδόν πάντα οι μέτοχοι των εκδοτικών τραπεζών είναι και μέτοχοι των πολυεθνικών εταιρειών που διαχειρίζονται τους πόρους. Εφ’ όσον οι 17 δράσεις της Ατζέντας 30 αφορούν την περίοδο από το 2015 έως το 2030, αφορούν και τις εποχές προ κορονοϊού, τις εποχές κορονοϊού και τις εποχές μετά κορονοϊού.

Ο Κορονοϊός είναι το απόλυτο βιολογικό όπλο, μέσω του οποίου θα εφαρμοσθεί η Ατζέντα 30. Ας δούμε τις 17 δράσεις της Ατζέντας 30 αναλυτικά:

Δράση 1. Η εξαφάνιση της φτώχειας σε όλες τις μορφές παντού. Σημαίνει: Την μείωση του επιπέδου ζωής και την φτωχοποίηση της μεσαίας τάξης. Όλοι θα ζουν με επιδόματα ελεημοσύνης (534 ευρώ) μέσα σε ένα πλαίσιο κοινωνικής πρόνοιας. Οι κυβερνήσεις θα παρέχουν επιδόματα σε εργαζομένους και συνταξιούχους (π.χ. η Εθνική σύνταξη των 384 ευρώ) οι οποίοι θα ζουν στα όρια της επιβίωσης. Με την συμφωνία ΤΤΙΠ το δίκαιο των πολυεθνικών εταιρειών θα υπερέχει του κρατικού δικαίου. Ήδη εφαρμόζεται. Με τον έλεγχο της παραγωγής και κοστολόγησης των φαρμάκων σε συνδυασμό με την μείωση των συντάξεων, οι ηλικιωμένοι θα πεθάνουν στην αρένα του κέρδους. Η λογοκρισία στο διαδίκτυο είναι απαραίτητη, γι’ αυτό η Λέσχη Μπίλντεμπεργκ το 2019 την επέβαλλε με τίτλο «η ηθική της τεχνητής νοημοσύνης» μέσω προγράμματος που εκπόνησε η Google.

Δράση 2. Τέλος της πείνας και βελτίωση της διατροφής. Σημαίνει: Την επιβολή των μεταλλαγμένων τροφίμων (όπως του πλαστικού κρέατος), τον έλεγχο των αγροτικών προϊόντων από τις πολυεθνικές Monsanto, du Pont, Bayer κ.λπ. Γενετικά τροποποιημένα προϊόντα που θα παράγονται από τους σπόρους που θα πωλούν αποκλειστικά οι πολυεθνικές εταιρείες. Μεταλλαγμένα λαχανικά και κρέατα που θα τα απλώσουν οι «βιτρίνες» των πολυεθνικών, τα Super Market. Με την χρήση της διαφήμισης και του marketing θα ελέγξουν την κατανάλωση. Έτσι, όλοι θα καταναλώνουν καρκινογόνα σπουπιδοτρόφιμα.

Δράση 3. Εξασφάλιση υγιούς ζωής και προώθηση της ευημερίας για όλους. Σημαίνει: Υποχρεωτικός εμβολιασμός με απειλή κοινωνικού αποκλεισμού και ποινικής δίωξης. Προσπάθεια αλλοίωσης του ανθρώπινου DNA. Προγράμματα στειρότητας μέσω εμβολίων (ότι έχει εφαρμοσθεί δηλαδή στην Αιθιοπία, στην φυλή Amhara και στα ναζιστικά στρατόπεδα συγκέντρωσης στις «κατώτατες φυλές» – εβραίους, τσιγγάνους κ.λπ.). Στην Ινδία την περίοδο 2000 – 2017, 490.000 Ινδοί έπαθαν παράλυση λόγω εμβολίων. Στον πόλεμο του κόλπου 20.000 εμβολιασμένοι στρατιώτες πέθαναν μετά από λίγα χρόνια.

Δράση 4. Επίτευξη της ισότητας των φύλων και «χειραφέτηση» των γυναικών. Σημαίνει: Την προώθηση της ομοφυλοφιλίας μέσω της «πολιτικής ορθότητας» και την δημιουργία άφυλων ανθρώπων. Μέσω της επιβολής της Πανθρησκείας θα μειωθεί η ετεροφυλία και ο άνδρας θα γίνει θηλυπρεπής. Έτσι, θα περιοριστούν οι «δυναμικές αντρικές αντιδράσεις» και θα μειωθεί η αντρική «σεξουαλική ενέργεια». Όπως ακριβώς γίνεται με την στείρωση των αρσενικών σκύλων. Αυτό είναι ένα πείραμα μείωσης του πληθυσμού της γης, αφού οι ομοφυλόφιλοι δεν γονιμοποιούν. Έτσι η «ομοφυλοφιλική κοινωνία» θα ελέγχεται πληθυσμιακά αλλά και νοητικά.

Δράση 5. Διασφάλιση της διαθεσιμότητας και της αειφόρου διαχείρισης του νερού και της αποχέτευσης. Σημαίνει: Για να σκλαβοποιήσετε τις μάζες, ελέγξτε το νερό. Ο άνθρωπος αποτελείται κατά 70% από νερό. Έτσι ο έλεγχος του νερού καθορίζει και την ανθρώπινη ζωή. Πώς ελέγχεται το νερό; Αν από αγαθό γίνει εμπόρευμα. Και ποιος διαχειρίζεται τα εμπορεύματα σε παγκόσμιο επίπεδο; Οι πολυεθνικές εταιρείες που έχουν απαιτήσει την ιδιωτικοποίηση του νερού. Οι υπόδουλες κυβερνήσεις το έχουν αποδεχθεί. Στην Ελλάδα η ΕΥΔΑΠ Α.Ε. και η ΕΥΑΘ Α.Ε. έχουν παραδοθεί στο ΤΑΪΠΕΔ Α.Ε. για ιδιωτικοποίηση. Όλο το πολιτικό σύστημα έχει αποδεχθεί, οι μετοχές του Δημοσίου το οποίο ελέγχει τις εταιρείες νερού να παραδοθούν στο ΤΑΪΠΕΔ Α.Ε. για πώληση. Όπου έγινε αυτό, οι τιμές του νερού τριπλασιάσθηκαν και το νερό έγινε ένα «ακριβό» εμπόρευμα. Υπάρχουν χώρες που στους χώρους εστίασης το νερό χρεώνεται με το ποτήρι. Παρά τις αποφάσεις του ΣΤΕ που απαγορεύουν την ιδιωτικοποίηση του νερού οι Ελληνικές (είναι;) κυβερνήσεις προσπαθούν να βρουν τρόπους ιδιωτικοποίησής του.

Δράση 6. Διασφάλιση της πρόσβασης σε οικονομικά προσιτή, αξιόπιστη και σύγχρονη ενέργεια για όλους. Σημαίνει: Οι πολυεθνικές εταιρείες πρέπει να διαχειριστούν μονοπωλιακά την ενέργεια. Η διαχείριση της ενέργειας απασχολεί περίπου το 50% των επιστημόνων παγκοσμίως, οι οποίοι και προσανατολίζουν το κοινό σε κατανάλωση συγκεκριμένων πηγών ενέργειας. Η τιμή του πετρελαίου καθορίζει επαγωγικά την καθημερινότητά μας. Η οικονομία δουλεύει με επαγωγικό λογισμό. Δηλαδή αλυσιδωτά. Αν αυξηθεί η τιμή του πετρελαίου, θα αυξηθούν οι τιμές σχεδόν όλων των προϊόντων. Έτσι, η αγοραστική δύναμη των πολιτών θα πέσει δραματικά. Αυτό θα δημιουργήσει ανασφάλεια επιβίωσης, η οποία θα εκφρασθεί με θυμό, επιθετικότητα, κατάθλιψη, αϋπνία κ.λπ. Έτσι μπορεί να ελεγχθεί η καθημερινότητα των πολιτών οι οποίοι δεν θα μπορούν να ελέγξουν τα οικονομικά τους.

Δράση 7. Να προωθηθεί η βιώσιμη, χωρίς αποκλεισμούς οικονομική ανάπτυξη, με πλήρη απασχόληση και αξιοπρεπή εργασία. Σημαίνει: πρέπει να αλλάξουν οι παραγωγικές σχέσεις. Φτωχοποιήστε τις μεσαίες και μικρές επιχειρήσεις (π.χ. με lockdown) και δημιουργήστε νέες εργασιακές σχέσεις. Δηλαδή, μείωση μισθών, κατάργηση του 8ώρου, κατάργηση της Κυριακής σαν αργία, απλήρωτη εργασία, ελεύθερες απολύσεις, εκ περιτροπής εργασία χωρίς ωράριο, τηλεργασία, ανεργία με ελάχιστα επιδόματα κ.λπ. Δημιουργείστε έναν εργασιακό μεσαίωνα.

Δράση 8. Δημιουργία ανθεκτικών υποδομών, την προώθηση της βιώσιμης και χωρίς αποκλεισμούς εκβιομηχάνιση και προώθηση της καινοτομίας. Σημαίνει: Δυναμώστε την αστική τάξη και την ΕΛΙΤ που κατέχει τα μέσα παραγωγής. Τα κράτη πρέπει να δανεισθούν από τις εκδοτικές τράπεζες ώστε μέσω του χρέους να ελέγχεται ο πληθυσμός. Πρέπει να κατασκευασθούν βιομηχανικά προϊόντα με κοντινή ημερομηνία λήξης έτσι ώστε οι πολίτες να καταναλώνουν συνεχώς και να δεσμεύουν τις επόμενες γενεές.

Δράση 9. Μείωση ανισοτήτων εντός και μεταξύ των χωρών. Σημαίνει: Το αδύνατο κομμάτι των καπιταλιστών πρέπει να «πεθάνει» ή να απορροφηθεί από τις «πλούσιες» πολυεθνικές εταιρείες. Δημιουργία χρηματοπιστωτικών εργαλείων που παράγουν «έξυπνο πλούτο». Το δίκαιο των εταιρειών πρέπει να είναι πιο ισχυρό από το δίκαιο των κρατών. Με την ψήφιση νόμων η ελεγχόμενη βουλή πρέπει να μεταφέρει τις αποταμιεύσεις των εργαζομένων στα ταμεία των πολυεθνικών εταιρειών. Όπως η αύξηση του Φ.Π.Α. που θα ακριβύνει τα προϊόντα ενώ οι τεράστιες πολυεθνικές θα έχουν φοροαπαλλαγές. Αυτό δεν γίνεται με τους Έλληνες εφοπλιστές;

Δράση 10. Κάντε τις πόλεις ασφαλείς, ανθεκτικές και βιώσιμες. Σημαίνει: Δημιουργείστε αστυνομικά κράτη. Μαζέψτε τον πληθυσμό σε πυκνοκατοικημένες πόλεις για να ελέγχεται πιο εύκολα. Προσλάβετε ένοπλους αστυνομικούς που θα ελέγχουν τους άοπλους πολίτες. Γεμίστε τις χώρες με συστήματα παρακολούθησης (κάμερες, μικρόφωνα κ.λπ.), παρακολουθείστε και παρατηρήστε μέχρι και τον χτύπο της καρδιάς των πολιτών. Παρακολουθείτε κάθε κίνηση, κάθε ενέργεια, κάθε συνομιλία, κάθε πράξη. Χρησιμοποιείτε την εξελιγμένη τεχνολογία. Δημιουργείστε μια φυλακή που θα αγαπούν οι πολίτες, γιατί θα τους προσφέρετε φτηνή διασκέδαση και ελάχιστη κατανάλωση. Χωροθετήστε τις πόλεις σαν στρατόπεδα παρακολούθησης.

Δράση 11. Διασφάλιση των αειφόρων προτύπων κατανάλωσης και παραγωγής. Σημαίνει: Επειδή οι πόροι δεν είναι απεριόριστοι μειώστε την κατανάλωση με φόρους, κάντε τα προϊόντα ακριβά. Κατεβάστε το βιοτικό επίπεδο, δημιουργείστε την νεόπτωχη τάξη. Χρησιμοποιείστε τα ΜΜΕ για να κατευθύνετε την κατανάλωση. Δημιουργείστε ρουφιάνους πιστούς στο σύστημα. Επιβάλλετε την πράσινη ανάπτυξη που θα την υποστηρίζουν οι πολυεθνικές εταιρείες (με ηλεκτρικά αυτοκίνητα, ανεμογεννήτριες, μεταλλαγμένος σπόρους, χημικά φυτοφάρμακα κ.λπ.)

Δράση 12. Ανάληψη επείγουσας δράσης για την καταπολέμηση της αλλαγής του κλίματος. Σημαίνει: Ο πλανήτης αλλάζει. Ο καθηγητής Φώσκολος δηλώνει ότι ο πλανήτης παγώνει και δεν υπερθερμαίνεται, όπως διαδίδουν τα συστημικά ΜΜΕ. Ότι όμως αλλαγή και να υπάρχει, πρέπει κάθε άνθρωπος να καταναλώνει συγκεκριμένη ποσότητα ενέργειας. Έτσι οι πολίτες θα πρέπει να ελέγχονται για την ενέργεια που καταναλώνουν. Θα πρέπει να γίνει έλεγχος του πληθυσμού της γης. Θα πρέπει να μειωθούν οι άνθρωποι στον πλανήτη, να γίνει αποπληθυσμός. Πώς όμως; Οι πόλεμοι είναι πλέον ξεπερασμένοι. Οι νέοι πόλεμοι είναι βιολογικοί. Έτσι, ένας ιός που θα προκαλέσει τρόμο στους πολίτες, θα είναι ιδανικός για να μειώσει ένα πληθυσμιακό κομμάτι, π.χ. τους γεροντότερους που είναι άχρηστοι για παραγωγική εργασία. Μόνο καταναλώνουν. Έτσι οι επόμενες γενιές θα έχουν «ζωτικό χώρο κατανάλωσης». Αν δεν φθάσει ο ιός, τότε θα μπορούν να χρησιμοποιηθούν τα εμβόλια στείρωσης. Παλιά και δοκιμασμένη μέθοδος.

Δράση 13. Διατηρείστε την αειφόρο χρήση των ωκεανών των θαλασσών και των θαλάσσιων πόρων. Σημαίνει: Απαγόρευση των θαλάσσιων μέσων παραγωγής. Αν απαγορευθεί η αλιεία, θα υπάρξει (επαγωγικά) έλλειψη τροφίμων. Έτσι ο πλανήτης που στα ¾ είναι νερό θα πρέπει να τραφεί με τις χερσαίες πηγές παραγωγής. Άρα αυτές θα πρέπει να δεσμευθούν για το «κοινό καλό». Η ατομική ιδιοκτησία πρέπει να χτυπηθεί ανελέητα με φόρους έως ότου καταργηθεί. Η ιδιοκτησία πρέπει να περάσει στα χέρια μιας ΕΛΙΤ που θα ελέγχει την ακίνητη περιουσία. Αυτό γίνεται στις χώρες της Βόρειας Ευρώπης όπως η Αγγλία, η Ολλανδία κ.λπ. στην οποία το 20% των κατοικιών (Βασιλικές οικογένειες και funds) ελέγχει το 100% της ιδιοκτησίας. Στην Ελλάδα κατέχει ιδιοκτησία το 65% – 70% του πληθυσμού. Έτσι θα πρέπει να γίνει αρπαγή της ιδιωτικής περιουσίας και να περάσει στα χέρια μιας ΕΛΙΤ. Δηλαδή στο 10% – 20%. Στις πολυεθνικές διαχείρισης ακινήτων και την Αστική Τάξη της Ευρώπης (όχι της Ελλάδας). Αυτός ήταν και ένας λόγος που η Ελλάδα μπήκε στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Δράση 14. Προστασία και προαγωγή της αειφόρου χρήσης των χερσαίων οικοσυστημάτων. Σημαίνει: Αρπαγή της ατομικής ιδιοκτησίας. Με τον περιορισμό των μετακινήσεων από νομό σε νομό αποξενώνουν τους πολίτες από τις περιουσίες τους. Με την τεράστια αύξηση των αντικειμενικών αξιών που έρχεται (μέχρι και 120%) η ιδιοκτησία θα γίνει «ακριβή». Οι πολυεθνικές Γεωργίας, όπως η Bayer, η Du Pon κ.λπ. θέλουν την αγροτική Ελληνική γη. Γι’ αυτό η Αγροτική Τράπεζα που είχε υποθηκεύσει μέσω δανείων το 50% της αγροτικής γης, συγχωνεύθηκε με την Τράπεζα Πειραιώς, με μια ποινικώς κολάσιμη διαδικασία. Έτσι τώρα οι ξένοι μέτοχοι της Τράπεζας Πειραιώς ελέγχουν ένα μεγάλο κομμάτι αγροτικής γης. Έτσι οι αγρότες θα γίνουν δούλοι στα χωράφια τους. Η μόνη δουλειά του δούλου είναι να δουλεύει χωρίς να σκέφτεται. Γι’ αυτό τον φόρτωσαν με υποχρεώσεις και δάνεια. Όλα μελετημένα και προγραμματισμένα. Η απόλυτη Νεοφεουδαρχία που θα επιβληθεί μέσω της ανεπτυγμένης τεχνολογίας.

Δράση 15. Η προώθηση της αειφόρου ανάπτυξης σε όλους χωρίς διάκριση. Σημαίνει: Οι κοινωνίες πρέπει να γίνουν πολυπολιτισμικές. Οι μειονότητες πρέπει να αναμειχθούν με τον ιθαγενή πληθυσμό. Μια νέα τάξη σκλάβων μεταναστών και ντόπιων πρέπει να δημιουργηθεί με την ομογενοποίηση των κοινωνιών. Οι μουσουλμάνοι ζουν τον μεσαίωνά τους (ο Μωάμεθ έζησε το 600μ.Χ.). Αυτός ο μεσαίωνας πρέπει να περάσει και στους Ευρωπαίους πολίτες, χρησιμοποιώντας οικονομικές απάτες (μνημόνια) που τις ονομάζουν κρίσεις, ιδιωτικοποιώντας τις εφορίες (ΑΑΔΕ) και ελέγχοντας το εισόδημα (capital control) των πολιτών, δημιουργούν μια ενιαία κοινωνία φτωχών. Η απόσταση με τις ΕΛΙΤ μεγαλώνει, χρησιμοποιώντας υπαλλήλους πολιτικούς (ο Ευρωβουλευτής αμείβεται με 7.957 ευρώ τον μήνα συν 4.300 ευρώ για διάφορα έξοδα, δηλαδή περίπου 12.200 ευρώ τον μήνα, συν 21.209 ευρώ για αμοιβές συνεργατών, συν 304 ευρώ για κάθε συνεδρίαση στις Βρυξέλλες, συν 1.200 ευρώ έξοδα διαμονής, συν 607 ευρώ αποζημίωση δαπανών, συν 300 ευρώ για κάθε παιδί και με 10μηνη άδεια μετ’ αποδοχών – κορόιδα φορολογούμενοι Ευρωπαίοι πολίτες) και δικαστικούς, διαιωνίζεται μια διεφθαρμένη εξουσία.

Δράση 16. Ενίσχυση μέσων υλοποίησης της παγκόσμιας εταιρικής σχέσης για την αειφόρο ανάπτυξη. Σημαίνει: Ένα Νομικό Πλαίσιο με το οποίο οι παγκόσμιες πολυεθνικές θα μπορούν να επεμβαίνουν σε κάθε κράτος και να εκμεταλλεύονται τις πλουτοπαραγωγικές πηγές του, χωρίς να πληρώνουν ούτε ένα δολάριο σε φόρους. Τα κράτη μέσω των πολιτικών δούλων που τα διοικούν θα υπογράψουν τέτοιες συμφωνίες, που θα δέσουν τους λαούς χειροπόδαρα. Ο ΟΗΕ έχει κηρύξει έναν «αθόρυβο πόλεμο» εναντίων των λαών. Χρησιμοποιώντας τα «σιωπηλά όπλα» που αναφέρονται στην Ατζέντα 30 και μια ακόμη σειρά «σιωπηλών όπλων» (θα αναφερθούν σε ξεχωριστό άρθρο) με στόχο την πλήρη σκλαβοποίησή τους και την επιβολή της Νεοφεουδαρχίας.

Και τέλος,

Δράση 17. Ισότιμη ποιότητα εκπαίδευσης και προώθηση ευκαιριών. Σημαίνει: Δώστε χαμηλό επίπεδο εκπαίδευσης στην μεσαία και χαμηλή τάξη. Δημιουργήστε υπάκουους σκλάβους. Δώστε ελεγχόμενη γνώση, έτσι ώστε το χάσμα της γνώσης ανάμεσα στην μικρομεσαία τάξη και την ανώτερη τάξη για να μην γεφυρωθεί ποτέ. Ο έλεγχος της γνώσης δημιουργεί υπακοή για το ανθρώπινο κοπάδι και εξουσία για την Ελίτ. Η Ελίτ θα ελέγχει την γνώση αφού θα ελέγχει μέσω του νομίσματος και την επιστήμη. Η επιστήμη παράγει γνώση. Διαλύστε την οικογένεια. Πρέπει και οι δύο γονείς να εργάζονται. Έτσι τα παιδιά από νεαρή ηλικία θα πρέπει να μάθουν να υπακούουν. Φορτώστε τα ευθύνες έτσι ώστε να μην μπορούν να σκεφτούν να αμφισβητήσουν το σύστημα. Δημιουργήστε τους εργάτες δούλους για τις πολυεθνικές εταιρείες. Η ελεγχόμενη παιδεία είναι βασικός κρίκος για την διαιώνιση της εξουσίας.

Για να αναλυθούν οι 17 δράσεις της Ατζέντα 30, χρειάζεται ένα ολόκληρο βιβλίο. Το άρθρο προσπαθεί να ενημερώσει «τηλεγραφικά» τους αναγνώστες γι’ αυτά που αποφασίζονται ερήμην των λαών.

Ερώτημα: Ο ΟΗΕ μπορεί να κρύβεται πίσω από την εξάπλωση του βιολογικού όπλου «Κορονοϊός» με στόχο την υλοποίηση της Ατζέντας 30;

Τραπεζικός
Σχόλια